Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kıss senin o test yanlış ozaman yeri yurdu belli değilmiş baksana çizginin ayyyyyyyyyyy sabahın nurunda ne yaptın bacım insan az daha bekler değilmi kaç ayılıktın sen bakiimmm neysem kız şaka bi yana sen bekle reglinin geçmesini sonrada paşa paşa kan tahliline gitt datlumm sonrda güzel haberlerle bize dön ihihih inşş bak öel olcak inşş umudunu kaybetme hem reglin gelsede unutma ya daha 4. 5. ayın.bak ben 12.ayıma giricem yani 1 yılım dolcak haziranda ama herşey nasip inşş tez zamanda kavuşuruz bizlerdee inşşşşşşşşşşşş

yuuuuuuuuuuuh beeeeeeee
anam ne bu karılar böyle yaaaaaaaaaaaaaa yuh

kıııııız sakin olur.....
1-2 gün içinde adet olmaz isen ve hamile olduğunu söylersen sana çok kızarım kendini bu denli üzdüğün için......

yaklaşık 1 senedir...
bundan sonra kür filanda yok.....
yoruldum vallahiiiii
Ha söyle bacim.O kürler zaten insanin metabolizmasinida belirtilerinide altüst ediyor.Dr a görünmeyi tavsiye ederim uzun sürenlere ama su kürleri hic tasvip etmiyorum dogrusu.Sen fena kaptiriyorsun kendini bunlaraSaglikli insan kürsüz de hamile kalir.Saglik problemi varsa Dr a görünülmeli.Saglikli olundugu halde olmuyorsa Allahin vardir bir bildigi bence.

anam bende bilsem neden öleeee yaptığımı
sabah idrarım koyu olur benim bu sabah fazla koyu değildi zaten hatta yapmaktan vazgececektimde işte o belirtiler yokmu belirtiler beni deli ettiler
dün akşamda stersten suya sardım içtim suyu içtim suyu böleee olduk
ama yaaaaa boşverdim gelirse gelir reglim gelsin buyursun hheehhheeeeee ben onu elbet birgün kovarım

bu ayda böyle deneyelim bari.....
bakalım ne olacak....

Günadın kıslaaaaaaaaaaaaarr
İzgilişkooom nerdesin ayol sen msn e baktım yoksun dedim kesin topictedir sabah beri seni arıyorum anam ayy dön dön başım döndü valla