eeeee bacım sende hemen başka yere gönderiyorsun soonra kaçmış diyorsunkacmıs canım yaaaww yakalayamadık.....goruyomusun hamısler bılem bıze danısıyoooo
ayyyy canımıniçiiii olurmu hiçizgilllll okadar konustuk yaww bısey sorcam hatta ıkı seyyyy bıraz salaklıgım uzerınde kusura bakma emı canım?nekadarlık evlıydın sen ve yasın kac tatlım?
günaydıııınn canıııııııııııııııııııım topiğin gülü hoşgeldinselam meleker uyuya kalmşımm izgil hamiş haberi bekliyodumm yaa çok şaşirdımmm
evet canım yaaa dogru soyluyon ama ben onunkını zıyaret etmıstım o ıadeı zıyaret yapmıseeeee bacım sende hemen başka yere gönderiyorsun soonra kaçmış diyorsun
yaaaaaaaaaaaaaaaaa senin sayfanı ziyaret etmiş kesin bulaştırmıştır sana hamişlik.....benimkine uğramamış bileeeeee....
neyse bacım oltaya takalım yemiiii atalım topiğin ortasına elbet bi hamiş takılacak oltamıza... at bacım at
SIRADAKİİİİİİ
hosgeldın gülümm nasılsın?selam meleker uyuya kalmşımm izgil hamiş haberi bekliyodumm yaa çok şaşirdımmm
olsun yapabılırsın kıssssssssssss nıye komık olsun kı.....neguzel ısteeeSize komik bişey sölicem
ben test yaptım bu sabah
ayyyy canımıniçiiii olurmu hiç
1.5 yıllık evliyim 25 yaşındayım koç burcuyum
günaydıııınn canıııııııııııııııııııım topiğin gülü hoşgeldin
boşver gülüm yaaaaaaaa ben hamileyimde test göstermedi :meri:
oncelıkle yardımcı oldularmı dıger topıkten canım?ozelıkle yaptıgın bı taktık varmıydıhamıle kalmadan önce:meri:sorun kızlar sorun yardımcı olmak isterim tabi yerim ben sizi inş en kısa zamanda bebişleriniz olur..bulaştırmışımdır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?