Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım siz de beklerken 9 doğurdunuz. o kadar araştırdınız olacak öyle tabi.:ehi:ablamın da 3. hamileleği bana soruyordu eşim sen daha iyi bilirsin meryem bilmez dediğinde ablam o benden iyi bilir diyordu :meri:
evet canım haklsısın ha suda soyleymıs buda boyleymısss dıye dıye.....nasılsın bebısımız nasıl bulantıların varmı?

evet canım yaaa dogru soyluyon ama ben onunkını zıyaret etmıstım o ıadeı zıyaret yapmıs:ehi:hamıs dıyınceeee hamıslerden kımsemız yok dıger topık kırmızıdan gecılmıyo yawwwww selzehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bizaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eyşaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mrs.mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
meryemmmmmmmmmmmmmmmmm
aslı gökceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesının hamıslerımız yaaaa bızı bıraktınız boyle

bu kadar yürekten çağırma beni...:ehi:

hb canımmm son gün diymiii nasılsın bakimm güzelimm neşen yerinde diymiii

sen mutlu ol ki ben de mutlu olimm
yok canım neşem yok aslında aksam bızım evde patlama oldu daaaa...onun etkılerı sürüyo hala🙂ıcım rahat degıl aysegulum yaaa bırıkım oldu galıba aksam kocişin gogsunde valla hıckıra hıckıra agladımmmm cok halsızım bundan dolayı ama cok neselıde degılım acıkcasııı

olsun yapabılırsın kıssssssssssss nıye komık olsun kı.....neguzel ısteee

kötüyüm yaaaa
ben de kötüyümm
bir saat çok umutluyum
bir saat tamamen umutsuzzz
akşam sırt üstü yataken elim karnıma gitti,alt kısmı dolu gibi geldi , ara ara içim eziliyor tam bulantı da değil
belim kütük gibi
ama hiç hamile olabilecekmişim gibi hissetmiyorum
akşam belim çok ağrıyordu yatsıyı kılmadan yattım,çok huzursuz oldum, rüyamda lekelenmem olmuştu , tamam diyodum bu da geldi ya kesin hamileyim🙂 o gazla sabah test yaptım tabi sonuç malumm 🙁 ya gerçi daha çook var 10 gün var ama işte yapıverdim bir anda .........

Geri