Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canım haklsısın ha suda soyleymıs buda boyleymısss dıye dıye.....nasılsın bebısımız nasıl bulantıların varmı?

sabah 5te uyandım bulantılar başladı 8buçuğa kadar kendsime gözdağı vererek uyuttum kendimi.yeni uyandım daha başlamadı 😀 ya benim bebiş akşam babası geldi mi başlıyor sancıya bulantıya bel ağrısına.o öyle yapınca da babası gelip ilgileniyor konuşuyor onunla fırlama ya şimdiden

olsun canım yaaaa ıcınden gelmıs yapmıssın bu durum bızım psıkolojımızı fena etkılıyo ruyalar,anı patlamalar,aglamalar,,,,,allahım fazla bekletmesın bızlerı ınsallahhh yoksa bız bız olmaktan cıkıcaz.....gunun gelsın bakalım canım bekleyecegız beraber

oncelıkle yardımcı oldularmı dıger topıkten canım?ozelıkle yaptıgın bı taktık varmıydıhamıle kalmadan önce ve belırtılerınden bahsedermısın bıraz?

evt oldular canım...şöyle ben 4 yıldır evliyim korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra oldu şubat ayında taktik olarak yumurtlama günlerini takip ettim ama ve ilişkiye girdikten sonra bacakları hafif yukarı kaldırıp yatıosun mümkünse duş almıosun hemen..ve sıcak ortam olcak ben elektrikli ısıtıcını karşısında oturdumm.ve o ay ol.şükür .......hamilelik belirtilerinede takılmayın herkezde farklı oluyor..mesela benim mide bulantım hiç olmadı.ilk olarak halsizlik oluyo grip oldum gibi bişeydi..evde yaptım testide hastalıgıma 3 kala yaptım negatif sonuç verdi hastalıgım 3 gün geçtikten sonra pozitif sonuç verdi...yani hastalıgınız gecikmeden teset yapmayın....bide ilk belirti kesinlikle akıntı oluyor çok fazla..

neguzel bılıyo ıste babasının geldıgını.....zaten duyarmıs bebek butun herseyı sarkı falan dınletın dıyo doktorlar rahat olurmuş ozaman hafıf muzık tabııı

güzelim yaa ben üzüldüm biliyomusun emindim nerdeyse çıkacağından olanan kadar umut var canım dualarım seninlee
heee bacım bende umutluyum
amaaan test ucuz testti o yüzden çıkmadı kesin yoksaaaaaa çıkardı anammmm
canımsın yaaaaaaaa kıyamam sana
olsumn gülüm vardır o rüyandada bi hikmet vardır br sebebi nolur üzülme canım

ne patlaması güzelim yaaaa anlat çabukkk
bitanem kıyamam neden bukadr üzüldün anlatsana
ayyy ayyy yaaaaaaaa kıyamamm bitaneme kaymmaklı kadayıfımmm ağlama yaaaaaa sana gülmek yakışıyo mutluyum diyodun nazar değiyo sana varya

kul eüzüleri oku bacımmm güzel arkadaşiöm benimm biliyosun seni nekadar çok seviyorummm diymii senin üzülmene dayanamam burda anlatamıyosan özelden anlat

ççççokkkkkkkkkkkk mutlu olucaksın sen ya ben eminimmm

AAmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin x10000000000000000000

hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.hoşgeldin aramıza.kaç haftalık oldu?

izgilim

testin öyle sonuç vermesi normal.moralini bozarsan seans gelir haaaaaaaaaaaaa

allh rüyanı hayra çıkarsın tatlımmm senin bebiş yakında geliyooooo kızzzzzzzzzz

allah seni naapmasınnn bende olsam aynsını yapardım kesin bacımmmm inş o 10 sonunda yaptğın test pozitif çıkar canmmmm

canım özel bı durum yok hersey normal esımlede aramız ıyı allaha sukur ama ufak seylere cok takıyorum onlarda bırıktı tabı işin stresı derken artmıs ben farkında olmadan geldı gectıııı gözlerım balon gıbı sadece bugunde cok tenha ısyerı sızınle konusuyorum ya rahatım canım merak etme emı ıyıyım ben....yarın evımde olayım daha ıyı olucam...ınsallah canım hepımız mutlu oluucagızzz

sagol canım şuanda 3 aylık minigim..inş en kısa sürede sizinde mutlu haberlerinizi alırız..