evt oldular canım...şöyle ben 4 yıldır evliyim korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra oldu şubat ayında taktik olarak yumurtlama günlerini takip ettim ama ve ilişkiye girdikten sonra bacakları hafif yukarı kaldırıp yatıosun mümkünse duş almıosun hemen..ve sıcak ortam olcak ben elektrikli ısıtıcını karşısında oturdumm.ve o ay ol.şükür .......hamilelik belirtilerinede takılmayın herkezde farklı oluyor..mesela benim mide bulantım hiç olmadı.ilk olarak halsizlik oluyo grip oldum gibi bişeydi..evde yaptım testide hastalıgıma 3 kala yaptım negatif sonuç verdi hastalıgım 3 gün geçtikten sonra pozitif sonuç verdi...yani hastalıgınız gecikmeden teset yapmayın....bide ilk belirti kesinlikle akıntı oluyor çok fazla..
yok bacım yaparmıyız hiçgün geçmeden test hele hele ben kiiiiim günü geçmeden test yapmak kiiiim
diimiiiii arkadaşlar:meri:
offffff yaaaaa bacım sabredilmiyor bugün günün yaptım test negatif offff yaaaaaaaaa
biri deseya izgil ucuz etin yahnisi o kaaaaaaa olur diye üühhhüüü üüühhüüüü
evt oldular canım...şöyle ben 4 yıldır evliyim korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra oldu şubat ayında taktik olarak yumurtlama günlerini takip ettim ama ve ilişkiye girdikten sonra bacakları hafif yukarı kaldırıp yatıosun mümkünse duş almıosun hemen..ve sıcak ortam olcak ben elektrikli ısıtıcını karşısında oturdumm.ve o ay ol.şükür .......hamilelik belirtilerinede takılmayın herkezde farklı oluyor..mesela benim mide bulantım hiç olmadı.ilk olarak halsizlik oluyo grip oldum gibi bişeydi..evde yaptım testide hastalıgıma 3 kala yaptım negatif sonuç verdi hastalıgım 3 gün geçtikten sonra pozitif sonuç verdi...yani hastalıgınız gecikmeden teset yapmayın....bide ilk belirti kesinlikle akıntı oluyor çok fazla..
müzik dinlerim sürekli bi de özellikle kuran dinletiyorum.talıcadım ben de çok gerginim hamileliğimden beri.hamilelikten önceki stres bu sefer de böyle olmaya başladı.sen de sürekli dua et.stresin devam ederse hamiş kaldığında benim gibi gergin anne olursun yoksa.ben de hamile olursam bütün sıkıntılarım biter diyordum ama işte öyle olmuyormuş.
annesi şimdiden yavrun için sakin olmaya çalış.güzel şeyler düşün seni kocaman mucuklayalım da iyi hisset.bak bugün son hem.yarın yeni bir hayata başlayacaksın.yeni tercihler yeni planlar istediğin zaman gezmeler istediğin zaman aylaklıklar.....onları düşün
oohh ne güzel herkez toplanmis...
canlarim ben birazdan cikiyorum... kendinize coook iyi bakinn... firsat bulup int. girmeye caliscam. yaklasik iki aydir burda üyeyim, hepiniz hayatimin bi parcasi oldunuz... böyle olcani tahmin etmemistim...!! benim icin dua edinn, bi ki$i olarak gidim, iki ki$i olarak dönim 🙂)
dimi bacım yaaaaaaa ben diyorum ben hamileyim test göstermedi diyorum
biliyormusun hala devam ediyor göğüs uçlarındaki sıslamalar
şimdi koparıp atıcam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sinir bastı heeeeeeeeeeeeee
hadi canlar izgil kaçar gelirim yine
yok bacım yaparmıyız hiçgün geçmeden test hele hele ben kiiiiim günü geçmeden test yapmak kiiiim
diimiiiii arkadaşlar:meri:
offffff yaaaaa bacım sabredilmiyor bugün günün yaptım test negatif offff yaaaaaaaaa
biri deseya izgil ucuz etin yahnisi o kaaaaaaa olur diye üühhhüüü üüühhüüüü
oohh ne güzel herkez toplanmis...
canlarim ben birazdan cikiyorum... kendinize coook iyi bakinn... firsat bulup int. girmeye caliscam. yaklasik iki aydir burda üyeyim, hepiniz hayatimin bi parcasi oldunuz... böyle olcani tahmin etmemistim...!! benim icin dua edinn, bi ki$i olarak gidim, iki ki$i olarak dönim 🙂)
canım özel bı durum yok hersey normal esımlede aramız ıyı allaha sukur ama ufak seylere cok takıyorum onlarda bırıktı tabı işin stresı derken artmıs ben farkında olmadan geldı gectıııı gözlerım balon gıbı sadece bugunde cok tenha ısyerı sızınle konusuyorum ya rahatım canım merak etme emı ıyıyım ben....yarın evımde olayım daha ıyı olucam...ınsallah canım hepımız mutlu oluucagızzz
bitanem sin yaa bitanem canım ciğerimsinn nerden gittin ne bana çektinn bacımm yaaa millet okdar şey yaşar takmaz bizzz taka taka takacak kafamız kalmadıııı
bek gerçektebn iyisin diymii beni rahatlatmak için söylemiyosun ne zaman istersen yanındayımmm biriciğim bunu hiç unutma tamamı
yoksa bunalıma girerimm heeeeeeeeee bende gece uyandımm ben bu hamilelik meselesinden vazgeçiyorum olsaydı şimdiye kadar olurdu dedim 1 saat ağladım eşim uyanmasın diye de sessiz ağladımmm sonmrada saçmalama ayşegül dedim kendime deliyim ben yaa kendim söylüyorum kendim kendime kızoyorumm heeheh heheh