yok bacım yaparmıyız hiçgün geçmeden test hele hele ben kiiiiim günü geçmeden test yapmak kiiiimevt oldular canım...şöyle ben 4 yıldır evliyim korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra oldu şubat ayında taktik olarak yumurtlama günlerini takip ettim ama ve ilişkiye girdikten sonra bacakları hafif yukarı kaldırıp yatıosun mümkünse duş almıosun hemen..ve sıcak ortam olcak ben elektrikli ısıtıcını karşısında oturdumm.ve o ay ol.şükür .......hamilelik belirtilerinede takılmayın herkezde farklı oluyor..mesela benim mide bulantım hiç olmadı.ilk olarak halsizlik oluyo grip oldum gibi bişeydi..evde yaptım testide hastalıgıma 3 kala yaptım negatif sonuç verdi hastalıgım 3 gün geçtikten sonra pozitif sonuç verdi...yani hastalıgınız gecikmeden teset yapmayın....bide ilk belirti kesinlikle akıntı oluyor çok fazla..
evt oldular canım...şöyle ben 4 yıldır evliyim korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra oldu şubat ayında taktik olarak yumurtlama günlerini takip ettim ama ve ilişkiye girdikten sonra bacakları hafif yukarı kaldırıp yatıosun mümkünse duş almıosun hemen..ve sıcak ortam olcak ben elektrikli ısıtıcını karşısında oturdumm.ve o ay ol.şükür .......hamilelik belirtilerinede takılmayın herkezde farklı oluyor..mesela benim mide bulantım hiç olmadı.ilk olarak halsizlik oluyo grip oldum gibi bişeydi..evde yaptım testide hastalıgıma 3 kala yaptım negatif sonuç verdi hastalıgım 3 gün geçtikten sonra pozitif sonuç verdi...yani hastalıgınız gecikmeden teset yapmayın....bide ilk belirti kesinlikle akıntı oluyor çok fazla..
heee bacım bende umutluyum
amaaan test ucuz testti o yüzden çıkmadı kesin yoksaaaaaa çıkardı anammmm
canımsın yaaaaaaaa kıyamam sana
olsumn gülüm vardır o rüyandada bi hikmet vardır br sebebi nolur üzülme canım
neguzel bılıyo ıste babasının geldıgını.....zaten duyarmıs bebek butun herseyı sarkı falan dınletın dıyo doktorlar rahat olurmuş ozaman hafıf muzık tabııı
ınsallah canım allahım saglıklı bır gebelık ve saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahhhh...sagol canım şuanda 3 aylık minigim..inş en kısa sürede sizinde mutlu haberlerinizi alırız..
dimi bacım yaaaaaaa ben diyorum ben hamileyim test göstermedi diyorummeryem214434;515625 [COLOR=red' Alıntı:izgilim [/COLOR]
testin öyle sonuç vermesi normal.moralini bozarsan seans gelir haaaaaaaaaaaaa
yok bacım yaparmıyız hiçgün geçmeden test hele hele ben kiiiiim günü geçmeden test yapmak kiiiim
diimiiiii arkadaşlar:meri:
offffff yaaaaa bacım sabredilmiyor bugün günün yaptım test negatif offff yaaaaaaaaa
biri deseya izgil ucuz etin yahnisi o kaaaaaaa olur diye üühhhüüü üüühhüüüü
gule gule gel ulkemıze canımmmm...ıyı yolculklar ınsalah ıkı kısı olarak gelırsın buralardan memleketın havasından suyundan gelır bebısımızoohh ne güzel herkez toplanmis...
canlarim ben birazdan cikiyorum... kendinize coook iyi bakinn... firsat bulup int. girmeye caliscam. yaklasik iki aydir burda üyeyim, hepiniz hayatimin bi parcasi oldunuz... böyle olcani tahmin etmemistim...!! benim icin dua edinn, bi ki$i olarak gidim, iki ki$i olarak dönim 🙂)
canım özel bı durum yok hersey normal esımlede aramız ıyı allaha sukur ama ufak seylere cok takıyorum onlarda bırıktı tabı işin stresı derken artmıs ben farkında olmadan geldı gectıııı gözlerım balon gıbı sadece bugunde cok tenha ısyerı sızınle konusuyorum ya rahatım canım merak etme emı ıyıyım ben....yarın evımde olayım daha ıyı olucam...ınsallah canım hepımız mutlu oluucagızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?