Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

DESENNNNNNNNNNNNNNN
hayranım sana varyaaa sessız sedasız gelıyosun listeyı tasıyıp gıdıyosun fırsat buldukca yazıyosun ama sana sunu soyleyeyım sankı hep burdasın yanı hep bizimle konusuyormussun gıbı sankı🙂)))))))lısteyı gorunce tekrar yazayım dedım.....

Kızlar slm, doğum evine gittim test için, doktora çıkmam gerekli imiş, bir bakalım dedi ultrasonla baktı, gebelik kekesi yok dedi, kan testi yazdı, kan verdim, sonuçlar p.tesi 14,30 da imiş sinir oldum, nasıl iş dedim, neyse çıktım iki tane daha idrar testi aldım, işe geri döndüm, sabahtan beri idrarımı yapmamıştım, bir tanesini denedim ve yine çizgi çıktı hemde bu seferki biraz daha koyu, sanırım yarın özel bir kliniğe gidip testimi yaptırıcam, biliyorsunuz özel ber nedenim var hemen öğrenmek için eğer hamile isem hemen göz dr.uma görünmem lazım, durum böyle, ama hala akşamki ovuasyon testinin pozitif çıkması da kafamı karıştırmıyo değil..

hosgeldın lalezar....senın regl gunun nezamandı?

bu testler,ıgneler vs...canım bunları nerden ogrenıyoruz yanı bızım nasıl haberımız oluyoooorrrrr hemşocum?

tatlım benim doktorum hemen elimize bir kağıt verdi üstünde 11 tane yapılması gereken test var. bu arada ben anlaşmalı özel hastanedeki doktora gidiyorum ama testler acayip pahalı. öyle olunca bugün bir kısmını devlet hastanesinde yaptırdım, kalanını da mecburen yine kendi hastanemde yaptıracağım.

canım bizim bunlardan haberimiz yok zaten, tamamen dr yönlendiriyor.
inşallahhhh sen de yaşarsın bunları canım benim.

pirenses inşallah yarınki doktor kontrolün çok iyi geçer canım...
inşallah cannımlarım doktor bana sen hamıle değılsın hep kırs oluşmuş derse yıkılırım ınınkı bu 19 gun oldu gunum gecelı ama eğer hamıleysem o ebenın gozune sokacam benı psgoj ık yatı resmen
iyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın hayır olsun söyle bakem moralim bozulmaz hem rüyalar tersine çıkarmışkötü gördüysen iyi olur cicişkom
ınşallah canım ses duydum yns bebeğını duşuruyormuş dıye allah korusun ruyayalar hep ters gosterır

anladım canım...gecen gun hamıle bır arkadasım var o da tetanoz aşısı olmus galıba onada sormadım hanı nasıl takıp edıyosun dıye....ınsallahhhh hayırlısı bakalım...