Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar slm, doğum evine gittim test için, doktora çıkmam gerekli imiş, bir bakalım dedi ultrasonla baktı, gebelik kekesi yok dedi, kan testi yazdı, kan verdim, sonuçlar p.tesi 14,30 da imiş sinir oldum, nasıl iş dedim, neyse çıktım iki tane daha idrar testi aldım, işe geri döndüm, sabahtan beri idrarımı yapmamıştım, bir tanesini denedim ve yine çizgi çıktı hemde bu seferki biraz daha koyu, sanırım yarın özel bir kliniğe gidip testimi yaptırıcam, biliyorsunuz özel ber nedenim var hemen öğrenmek için eğer hamile isem hemen göz dr.uma görünmem lazım, durum böyle, ama hala akşamki ovuasyon testinin pozitif çıkması da kafamı karıştırmıyo değil..

canım hoşgeldin,
eğer erkense kese görünmez zaten. aaa çok geçe kalmş sonucu yaaa... canım sana katılıyorum özele git hemen öğrenirsin, hadi hayırlı haber olur inşallah.

aaa idrar testinde mi 2. çizgiyi gördün?

hoşgeldiniz cici kuşlar sağol sizlerede hayırlı cumalar ayyyyy yaaaaaaaa çok korktum kurabiye canavarımız gelmiş:abo::24:

hb gülümmmm sanada hayırlı cumalar tatlımm

evetttt sizin gibi tatlı kurabiyeri yemeye geldimmmmmmmmmm

canım saol yaa bende 21.günü gidip başka bi doktordan isticem.sonucu sadece benm bilmem yeterrlii zaten hahaha sonra olumsuz bişi olursa sonuç doktoruma götütrürüm artık.rahim filminden hiç bahsetmedi cnm sanırım bir yıl dolunca isticek ama ben zaten onu temmuzda falan düşünüyom inşlallh gerek kalamaz ama bakaım hayırlısı olsun progesteron sonucum ii çıkar benmde inş yaa aslında sabredememek değilde tatlım doktoraların geerekneleri sitememesi üzüyo benii vardır bi hayır inşş

allah senin iyiliğini versinn gülüm sen az diğilsin inş herşey istediğin gibi olur tatlım anlıyorum seni ama inşş vardır yumuşun hemde en kalitelisindennnn inş hemencik gelir meleğin hiç bişey yapmana gerek kalmaz tatlımmm

valla benim sabrım tükendi nerdeyse bitanem yaa 2.5 yıl oldu hala bekliyorum buda beni düşündürüyo açıkçası belkide hiç olmuycak demeye başladımm gece uyanıp ağladımm varya ben vaz geçtim çocuk yapmaktan dedim kendi kendime sonrada yok ya vaz geçmedim dedim kızdım kendime deliriyorum galiba ben yaa bebiş gelene kadar ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatmazsam iyi keni kendime konuşuyorum artık baksana kendimi aştmmm :puha:

yok canım tenha bugun burası sansımdan....fırsattan ıstıfade burdayım bakalım dunden ıslerımı bıtırınce rahatım bugun....sen neyaptın ısmı yaptın yemek mı?soyle bakayım...

yok gülüm iş falan yaptım hemencik yemek yapamyom artık yaa önceden 20 dk sürerdi biliyomusn benim yemek yapmam şimdi burdan çıkıpta yemek yapasım gelmiyooo hehe
ohhh ohhh ne güzel iyiki dün bitirnişim seni görmek iyi geldi bana

inşallah cannımlarım doktor bana sen hamıle değılsın hep kırs oluşmuş derse yıkılırım ınınkı bu 19 gun oldu gunum gecelı ama eğer hamıleysem o ebenın gozune sokacam benı psgoj ık yatı resmen

ınşallah canım ses duydum yns bebeğını duşuruyormuş dıye allah korusun ruyayalar hep ters gosterır
merak etme cnm tersine çıkar Allah hepimizin herkesin bebişini korusun inşallah

Kızlar slm, doğum evine gittim test için, doktora çıkmam gerekli imiş, bir bakalım dedi ultrasonla baktı, gebelik kekesi yok dedi, kan testi yazdı, kan verdim, sonuçlar p.tesi 14,30 da imiş sinir oldum, nasıl iş dedim, neyse çıktım iki tane daha idrar testi aldım, işe geri döndüm, sabahtan beri idrarımı yapmamıştım, bir tanesini denedim ve yine çizgi çıktı hemde bu seferki biraz daha koyu, sanırım yarın özel bir kliniğe gidip testimi yaptırıcam, biliyorsunuz özel ber nedenim var hemen öğrenmek için eğer hamile isem hemen göz dr.uma görünmem lazım, durum böyle, ama hala akşamki ovuasyon testinin pozitif çıkması da kafamı karıştırmıyo değil..
slm cnm hoşgeldin 2.çizgi silik çıktıysa hamişsindir cnm ama bende olsam okadar bekleyemezdim özel bi hastaneye git bencede yaptır kan testini emin ol.kese daha görünmez zaten adetin kaçgün geçti tatlım

allah senin iyiliğini versinn gülüm sen az diğilsin inş herşey istediğin gibi olur tatlım anlıyorum seni ama inşş vardır yumuşun hemde en kalitelisindennnn inş hemencik gelir meleğin hiç bişey yapmana gerek kalmaz tatlımmm

valla benim sabrım tükendi nerdeyse bitanem yaa 2.5 yıl oldu hala bekliyorum buda beni düşündürüyo açıkçası belkide hiç olmuycak demeye başladımm gece uyanıp ağladımm varya ben vaz geçtim çocuk yapmaktan dedim kendi kendime sonrada yok ya vaz geçmedim dedim kızdım kendime deliriyorum galiba ben yaa bebiş gelene kadar ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatmazsam iyi keni kendime konuşuyorum artık baksana kendimi aştmmm :puha:
oyy gülüm yaa snei okadar ii anlıyorumki bnmde işte tatlım 1 yıl dolucak vee cidde insan düşünüyo ollmıcakmı diye sonra kendime geliyorum veren Rabbim nasip eylemişse bizede vericek inşş.işte insanoğlu ya biraz acele ediyoruz.kızzzz sakın bukadar büyütme kafanda tatlı arkadaşım Allahtan yaşın daha çok küçük biraz daha dene Rabbim hayırlı doktrolarla karşılaştırsın uff o çok öenmli yaaa inşş olcak bebişler ama anneleri biraz sıkıntı yaşamış olcak işte

Ayşegülcüm nurcum öyle moral bozmak yokkkk lütfen sabredin. biliyorsunuz bebiş morale bağlı.
ya aslında o kadar şanslısınız ki allaha şükür yumurta-rahim iyi, bundan dahası var mı?
rabbim inşallah sizi daha fazla bekletmeden meleklerinizi yollar canlarım...

hosgeldın lalezar....senın regl gunun nezamandı?

Canım ben regl oldum ama 2 gün erken oldum ve biraz kısa sürdü, 20 sinde olmuştum..

canım hoşgeldin,
eğer erkense kese görünmez zaten. aaa çok geçe kalmş sonucu yaaa... canım sana katılıyorum özele git hemen öğrenirsin, hadi hayırlı haber olur inşallah.

aaa idrar testinde mi 2. çizgiyi gördün?

Evet idrar testinde gördüm mrs.m canım, çok koyu değildi ama belirgindi pembe

Geri