Kızlar slm, doğum evine gittim test için, doktora çıkmam gerekli imiş, bir bakalım dedi ultrasonla baktı, gebelik kekesi yok dedi, kan testi yazdı, kan verdim, sonuçlar p.tesi 14,30 da imiş sinir oldum, nasıl iş dedim, neyse çıktım iki tane daha idrar testi aldım, işe geri döndüm, sabahtan beri idrarımı yapmamıştım, bir tanesini denedim ve yine çizgi çıktı hemde bu seferki biraz daha koyu, sanırım yarın özel bir kliniğe gidip testimi yaptırıcam, biliyorsunuz özel ber nedenim var hemen öğrenmek için eğer hamile isem hemen göz dr.uma görünmem lazım, durum böyle, ama hala akşamki ovuasyon testinin pozitif çıkması da kafamı karıştırmıyo değil..
canım hoşgeldin,
eğer erkense kese görünmez zaten. aaa çok geçe kalmş sonucu yaaa... canım sana katılıyorum özele git hemen öğrenirsin, hadi hayırlı haber olur inşallah.
aaa idrar testinde mi 2. çizgiyi gördün?

sonra olumsuz bişi olursa sonuç doktoruma götütrürüm artık.rahim filminden hiç bahsetmedi cnm sanırım bir yıl dolunca isticek ama ben zaten onu temmuzda falan düşünüyom inşlallh gerek kalamaz ama bakaım hayırlısı olsun progesteron sonucum ii çıkar benmde inş yaa aslında sabredememek değilde tatlım doktoraların geerekneleri sitememesi üzüyo benii vardır bi hayır inşş