Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

adettın cok oldumu kac gun surdu karnındanmı baktı altan baksaydı kasın bellı olurdu hormanlarla ılgılı ılac kullanıyonmu

inşallahhhhh sizler de hamiş olun canımmmmm
allaha şükür iyiyim tatlım, mercimeğim de iyi galiba 🙂 bugün kan verdim yapılması gereken testlerim var da, öyle işte.

inşşş canımmm aminnnnnnnnnnnnn aman allah iyilik versin minik mercimeğe sağlıcakla kucağına al inş bitanem sen iyi olunca ben çok mutlu oluyorummm

sağol canımcım sizden korkulur valla yaptırırsınız siz ben biliyombende seni yerim kuzum iyiyiz çok şükür cnm bi yaramazlık yok

tabiki kurabiyemmmm seni hamiş melek yapsınlar ya ben senden çok istiyommm kırmızı kırmızı çok şükür canım allahm sağlklı bişekilde kucağına versinnn meleğini inşş

kızzzzzzzzz sen hamişmisin bacımmm yaaaaaaaaaaaa iinş inşşş bitanem ya hemen kese görünmezki zaten hayret ediyorum bu drlara ben yaaaaaa hadi güzel haberler gel canımm

saoll tatlım öyle tabii binlerce hamdolsunn ama elimde olmuyo bazı şeyler tatlım zaman öyle hızla geçiyoo kii ne biliim işte çok haklısın gereçektenn doğru cnmm inşş bizde kavuşuruz o güzelliğe en kısa zmanda

kızzzzzzzzz sen hamişmisin bacımmm yaaaaaaaaaaaa iinş inşşş bitanem ya hemen kese görünmezki zaten hayret ediyorum bu drlara ben yaaaaaa hadi güzel haberler gel canımm[/QUOTE]

Valla bilmiyorum canım yaaaa, ama 2. kez 2. çizgiyi gördüm, kafam karıştı tamda beklemediğmi bir anda, işte ençok kafamı kurcalayanda akşamki yapmış olduğum ovulasyon testinin de pozitif çıkması..

inşşş canımmm aminnnnnnnnnnnnn aman allah iyilik versin minik mercimeğe sağlıcakla kucağına al inş bitanem sen iyi olunca ben çok mutlu oluyorummm

amiiinnnn canım sağol inşallahhh, çok sağol canım benim.

anlıyorum seni canım benimmm.... artık 1 yıl beklenmesine gerek yok, canım senin son işin kalmış o da hsg(rahim filmi), inşallah herşey yolunda gider canım. bir de daha önce sormuştum görmedin sanırım: eşin sperm testi yaptırdı mı?