MRS.M
tatlım..bugün sabah aradım folikül kontrolüm var diye..saat 1 de gelecek dediler tamam dedim..1 de aradım geleyim mi diye..çünkü folikül kontrolüne randevu vermiyorlar..sekreter dedi ki şu anda yoğun değil ama geldiğinizde yoğunlaşırsa beklersiniz..ben de yoğun çalışıyorum dedim ki..çalışıyorum o zaman öğlenden sonra bir saat verebilirseniz o zaman geleyim..sekreter veremem bütün randevular dolu dedi..yarım saat beklersiniz belli olmaz dedi..ben de yarın geleyim o zaman yarına bir saat verin dedim yarın da doluyuz veremem dedi..doktora bağladı doktor da aynı şeyleri söyleyince ben de bıraktım..insan biraz yardımcı olmaya çalışır ya..anlayamıyorum yani..ben de boş gezenin boş kalfası değilim ki..doktora gitmek için saat istiyoruz vermiyorlar..üstelik özel doktor..insan yardımcı olmaya çalışır..üstelik ilaç kullandım ya..bakılması lazım kontrol edilmesi lazım..hiç umurlarında değil..en azından bana öyle geldi..üstelik benim panik atağım var öyle her yerde istediğim kadar kalamıyorum keşke kalabilsem..