Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

MRS.M
tatlım..bugün sabah aradım folikül kontrolüm var diye..saat 1 de gelecek dediler tamam dedim..1 de aradım geleyim mi diye..çünkü folikül kontrolüne randevu vermiyorlar..sekreter dedi ki şu anda yoğun değil ama geldiğinizde yoğunlaşırsa beklersiniz..ben de yoğun çalışıyorum dedim ki..çalışıyorum o zaman öğlenden sonra bir saat verebilirseniz o zaman geleyim..sekreter veremem bütün randevular dolu dedi..yarım saat beklersiniz belli olmaz dedi..ben de yarın geleyim o zaman yarına bir saat verin dedim yarın da doluyuz veremem dedi..doktora bağladı doktor da aynı şeyleri söyleyince ben de bıraktım..insan biraz yardımcı olmaya çalışır ya..anlayamıyorum yani..ben de boş gezenin boş kalfası değilim ki..doktora gitmek için saat istiyoruz vermiyorlar..üstelik özel doktor..insan yardımcı olmaya çalışır..üstelik ilaç kullandım ya..bakılması lazım kontrol edilmesi lazım..hiç umurlarında değil..en azından bana öyle geldi..üstelik benim panik atağım var öyle her yerde istediğim kadar kalamıyorum keşke kalabilsem..

bitanem benim yaaaaaaaaaaaa nediyimki bilemedimm güzelimmm herşey dilediğin gibi olur inşşş

herkes nerde yahuuuu
lalezar gülüüüüüm woooow süper anam inşallah çooook güzel çıkar testinde değerlerin bacım senin gebelik testnin markası neydi kısssss sölede bende ondan alayım
hamileyim yaaa boşyere test negatif çıkmasın:meri:
şehnaz gülüm ne biçim doktor o yaaaaa senin durumunu bilmiyormu dengesiz....ayyyyyy bunun böylesi adamı katil eder pekiiii ne yapmayı düşünüyorsun şimdi...kararın ne yönde
nisaaaaam paylaşımın için çoook teşekkür ederim gerçekten çok etkileyici haklısın gözgöre göre vahşice bu durumu yapanlarda var Rabbim onları islah etsin
lara burdaymışsın yine denk gelemedik anırım
tweety yemeğini yedinmi kıssssss
ayşegüllllll memlekette kurabiye kaldımı ayol

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

izgil85 .......................... 30 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
sevilay76........................1Mayıs
mimoza çiçeği................1 Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Lalezar........................ 16-17 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
aslıgökçe ...............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

Geri