yaa desennnim nie yapıyon bunu yaaaaaaaaa ağlıcam şimdi ama bennnnnnnnnnnnnn Allahım ne güzel bişi bu annelik nolur Rabbim nolurrr bizede nasip eyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ağlattın beni arkadaşım zaten hassas bir dönemdeyim... bide şu pınar sütün reklemı beni ağlatıyor..... annedir yüreği fazla dayanamaz.... herkes bıksa benden annem bana doymaz... öper koklar beni ........ annem burda olsun bana bişey olmaz...
desenim yaa önce niisan sonra sen hıçkıra boğdunuz beniii nekadar güzel bir paylaşim inşş sende ikinci kere yaşarsın bu güzel duyguyu bitanemmmm yaa seni çokkk seviyommm bennnn
ben bu gün çook duygusalım , hemen gözlerimden süzülüyor yaşlarrr,çok sevdiğim bir ağbimin 3. kızı dünyaya gelmiş .....Ağladım ağladımmmm bitmedi evde devam edeceğim....çok kötüyüm bu gün çoookk
ayşegüllllllllll
izgilllllllllllllll
desennnnnnnnnnnnn
ya siz beni nie görmüyonuz yaaa ağlıyom okadadrrrr
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kuzucuklar nerdesiniz yazdım size ben bana dönünnnnnnnnnnnn heeeeeeeeeeyy
ohhh sonunda gördün beni gülüm yawww yırtındım kız okdar beni görün die anammmmmmm neysemm ya nedem işte bakınıyom öyle senin nekadr vardı datlum gününe ya çalışmalara devam ha nolur nolmaz yumrutlamalar belli olmuyo malum gerçi senin tahlili sonucu süperdi ama ossunn devam
kızzzzzzz izgillllllllllllllllllllllll git bi koşu şu pozitif testlerden al ayşegülün dediğinden ha kız bak essahtan onlar pozitif gösteriyomuşş 1milyonluklar göstermez yavrukuşum aaa pahalılarından all
ben alcaktım ama veren olmadı
hheehheee
aslında 2 tlyemi ne aldım heeee gittigidiyorda 1 tl yuuuh dedim köşe başı sergisindenmi alıyoz dedim bu ne böle dedim...dinletemedim
ben bu gün çook duygusalım , hemen gözlerimden süzülüyor yaşlarrr,çok sevdiğim bir ağbimin 3. kızı dünyaya gelmiş .....Ağladım ağladımmmm bitmedi evde devam edeceğim....çok kötüyüm bu gün çoookk
canım yaa inşallah meleğin gelmiştirde annesini o duygusal yapıyodur ondan bu durmdasındır rtatlım yaa kıyamam ufffffffff ne zor yaa bekleyiş ama sabırla devam etmemiz gerek işte başka bişi gelmiyo eldennn
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms: sevilay76........................1Mayıs mimoza çiçeği................1 Mayıs duygum_06.................... 5 Mayıs ecce ............................... 6 Mayıs azade..............................6 Mayıs ayyüzlü.........................5-6 Mayıs tweety8378......................7 Mayıs Ayşegülll ........................ 8 Mayıs gülyüzlüm........................8 Mayıs Desen .............................. 9 Mayıs gül melek...........................10 Mayıs pembedüş..........................12 mayıs lara...............................14 Mayıs sabırsızım ..................... 14 Mayıs nisa27.............................15 Mayıs Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Lalezar........................ 16-17 Mayıs dentnurse......................20 Mayıs Nur85 .......................... 20 Mayıs sevgi55..........................20 Mayıs
2009 ANNE ADAYLARI zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr) @ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ................................. 24ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ) arzu85 .............................. 13 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ) Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ) Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr) kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr) niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr) selzeh ..................................... 20 şubat(şubat anne adayı süperrrr) Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr) mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ...............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->
yaaaaaa daha yeni ağlamıştım ben ama yazık bana yaa benmde bi radyoda dinledim çocuk diyo anee nolurrrrrrrrrrrrr puding al nolurrrrrrrrrrr ayy öyle bi söyleyişi varki anne derken kalbim bi tuhaf oluyo anlatmam nolurrrrr nolurrrrrr Rabbim bizede nasip et nolurrrrrrrrr
ohhh sonunda gördün beni gülüm yawww yırtındım kız okdar beni görün die anammmmmmm neysemm ya nedem işte bakınıyom öyle senin nekadr vardı datlum gününe ya çalışmalara devam ha nolur nolmaz yumrutlamalar belli olmuyo malum gerçi senin tahlili sonucu süperdi ama ossunn devam
oyyyy gülümmm görmem mi seniiii hemnen gördüm de cevap veremedimmm çok özür kurban olurum sana tabi tabi bacım çalışıyoz neolur neolmaz diye inş senin melekte gelmiş inşşşşşşşşşşşşşşşş çok dua ediyomm sana canommmmmmmmmm