allah sana 2cisini veriri inşallah canım
yaa desennnim nie yapıyon bunu yaaaaaaaaa ağlıcam şimdi ama bennnnnnnnnnnnnn Allahım ne güzel bişi bu annelik nolur Rabbim nolurrr bizede nasip eyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ağlattın beni arkadaşım zaten hassas bir dönemdeyim...
bide şu pınar sütün reklemı beni ağlatıyor.....
annedir yüreği fazla dayanamaz....
herkes bıksa benden annem bana doymaz...
öper koklar beni ........
annem burda olsun bana bişey olmaz...
desenim yaa önce niisan sonra sen hıçkıra boğdunuz beniii nekadar güzel bir paylaşim inşş sende ikinci kere yaşarsın bu güzel duyguyu bitanemmmm yaa seni çokkk seviyommm bennnn
1 hafta var canım ama sanmıyorum....
neyse kızlar ayyüzlü kacar gider optummmmmmmmm
ayşegüllllllllll
izgilllllllllllllll
desennnnnnnnnnnnn
ya siz beni nie görmüyonuz yaaa ağlıyom okadadrrrr
ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kuzucuklar nerdesiniz yazdım size ben bana dönünnnnnnnnnnnn heeeeeeeeeeyy
ohhh sonunda gördün beni gülüm yawww yırtındım kız okdar beni görün die anammmmmmm neysemm ya nedem işte bakınıyom öyle senin nekadr vardı datlum gününe ya çalışmalara devam ha nolur nolmaz yumrutlamalar belli olmuyo malum gerçi senin tahlili sonucu süperdi ama ossunn devamamanda amn benim güvercinimm kuşumm gelmiş nbasılsınn gülümmm
ben alcaktım ama veren olmadıkızzzzzzz izgillllllllllllllllllllllll git bi koşu şu pozitif testlerden al ayşegülün dediğindenha
kız bak essahtan onlar pozitif gösteriyomuşş 1milyonluklar göstermez yavrukuşum aaa pahalılarından all
canım yaa inşallah meleğin gelmiştirde annesini o duygusal yapıyodur ondan bu durmdasındır rtatlım yaa kıyamam ufffffffff ne zor yaa bekleyiş ama sabırla devam etmemiz gerek işte başka bişi gelmiyo eldennnben bu gün çook duygusalım , hemen gözlerimden süzülüyor yaşlarrr,çok sevdiğim bir ağbimin 3. kızı dünyaya gelmiş .....Ağladım ağladımmmm bitmedi evde devam edeceğim....çok kötüyüm bu gün çoookk
ben bu gün çook duygusalım , hemen gözlerimden süzülüyor yaşlarrr,çok sevdiğim bir ağbimin 3. kızı dünyaya gelmiş .....Ağladım ağladımmmm bitmedi evde devam edeceğim....çok kötüyüm bu gün çoookk
ahhh canım yaaaa inşallah şuan hamilesindirde bu duygusallığın ondandır canım benim ne olur üzülmeben bu gün çook duygusalım , hemen gözlerimden süzülüyor yaşlarrr,çok sevdiğim bir ağbimin 3. kızı dünyaya gelmiş .....Ağladım ağladımmmm bitmedi evde devam edeceğim....çok kötüyüm bu gün çoookk
güle güle cnm aeolneyse kızlar ayyüzlü kacar gider optummmmmmmmm
yaaaaaa daha yeni ağlamıştım ben ama yazık bana yaa
benmde bi radyoda dinledim çocuk diyo anee nolurrrrrrrrrrrrr puding al nolurrrrrrrrrrr ayy öyle bi söyleyişi varki anne derken kalbim bi tuhaf oluyo anlatmam
nolurrrrr nolurrrrrr Rabbim bizede nasip et nolurrrrrrrrr
ohhh sonunda gördün beni gülüm yawww yırtındım kız okdar beni görün die anammmmmmm neysemm ya nedem işte bakınıyom öyle senin nekadr vardı datlum gününe ya çalışmalara devam ha nolur nolmaz yumrutlamalar belli olmuyo malum gerçi senin tahlili sonucu süperdi ama ossunn devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?