ahhh canım yaaaa inşallah şuan hamilesindirde bu duygusallığın ondandır canım benim ne olur üzülme
bugün herkes duygusal galiba....
bende durup durup ağlıyorum....
offff offfff bide karnım ağrıyor yaaaaa
ahhh canım yaaaa inşallah şuan hamilesindirde bu duygusallığın ondandır canım benim ne olur üzülme

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi 

:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->haydaaaaaa bacım ne karı ağrısıymış öle o bakiiiim daha 1 hafta öncedenbugün herkes duygusal galiba....
bende durup durup ağlıyorum....
offff offfff bide karnım ağrıyor yaaaaa
haydaaaa bacım sende beni geçtin heeeeeehadi güzeller size iyi sohbetler ben yemeğe gidiyommm aeo lunnn
oyy bitanem yaa Allahım razı olsunn ahhh ahah bugün çok duygusal geçti yaa havada yağmurluuu öyle çok dua ettim kii her nbi yağmur tanesini bi melek inririmiş Rabbim yağdırdığı rahmeti hürmetine duamızı kabul eyler inşşş AMİNNNNNNNNNaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşşşş camnmmm ooohooo kararlaştınzm bügün hepiniz beni ağlatmaya bacılarrr gözümde yaş kalmadı yetrrrrrrrrrr
oyyyy gülümmm görmem mi seniiii hemnen gördüm de cevap veremedimmm çok özür kurban olurum sana tabi tabi bacım çalışıyoz neolur neolmaz diye inş senin melekte gelmiş inşşşşşşşşşşşşşşşş çok dua ediyomm sana canommmmmmmmmm![]()
haydaaaaaa bacım ne karı ağrısıymış öle o bakiiiim daha 1 hafta önceden
güle güle cnmmmm aeol afiyet bal şeker şifa olsunnnhadi güzeller size iyi sohbetler ben yemeğe gidiyommm aeo lunnn
haydaaaa bacım sende beni geçtin heeeeee
neyse bende çıkarım artık yapmam gerekenler var