yaa canım bu beni atmış kıusura bakma hemen atıyo şifre istiyo
evet canım hatırladığın doğru kistler için glukofaja devam bu arada zayıflamaya başladım dünde spora başladım 3 kilo verdim azimle devam ediyorum
Ooo afedersiniz o zaman🙂Zeytinimiz nasilmis🙂Ne güzel canim bayagi büyümüs masallah.Allahim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah.Ben iyim gülüm cok sükür.Su an bir gelisme yok.Adet tarihimi bekliyorum.Adetimden hemen sonra ameliyat olup böylece düsüklerimin sebebini ögrenmeye calisacagim canim.Mecburen ara verdik yani🙂
Senin bulantin yada baska bir sikayetin varmi?Belki yazmissindir ama rastlamadim.Bende bulanti cok olurdu hep.Hatta öyle cok olurdu ki,hastanede serumla beslenmek zorunda kalirdim.
Ooo afedersiniz o zaman🙂Zeytinimiz nasilmis🙂Ne güzel canim bayagi büyümüs masallah.Allahim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah.Ben iyim gülüm cok sükür.Su an bir gelisme yok.Adet tarihimi bekliyorum.Adetimden hemen sonra ameliyat olup böylece düsüklerimin sebebini ögrenmeye calisacagim canim.Mecburen ara verdik yani🙂
amin canım Allah razı olsun.eminim çok anlatmışsındır ama ben senin ameliyatını anlamadım ya.şimdi tüplerinin açık olup olmadığını anlamak içinse niye rahim filmi değil.hamile kalabildiğine göre tüpler açıktır.düşüklerle alakası ne ameliyatın.bi de düşük parçaları patolojiye gitmedi mi.çok soru oldu kusura bakma bitanem.sıkıldıysan bu konudan cevap vermeyebilirsin anlarım seni canım
amin canım Allah razı olsun.eminim çok anlatmışsındır ama ben senin ameliyatını anlamadım ya.şimdi tüplerinin açık olup olmadığını anlamak içinse niye rahim filmi değil.hamile kalabildiğine göre tüpler açıktır.düşüklerle alakası ne ameliyatın.bi de düşük parçaları patolojiye gitmedi mi.çok soru oldu kusura bakma bitanem.sıkıldıysan bu konudan cevap vermeyebilirsin anlarım seni canım
Yok canim tam aksine bu konudan bahsetmek cok iyi geliyor.Simdiye kadar pek birileriyle paylasmadim bunlari.Aslinda bende iki tane problem birisi düsükler ve ikinciside son düsükten sonra hamile kalamamam.Bu ameliyatla ikisininde sebepleri arastirilacak.Hem alttan hem karindan birkac kücük kesi yapip bakacaklar.Tüpler acik mi,rahim icinde yara yada polip var mi diye.Eger polip varsa o ameliyatla alinacak yara düzeltilecek.Düsükleri kürtajdan hemen sonra patolojiye göndermislerdi ama anormal bir duruma rastlanamamisti.
Senin bulantin yada baska bir sikayetin varmi?Belki yazmissindir ama rastlamadim.Bende bulanti cok olurdu hep.Hatta öyle cok olurdu ki,hastanede serumla beslenmek zorunda kalirdim.
bulantı var çıkarıyorum da bazen ama beni çok sıkıntıya sokmuyor.ben eskiden beri bulantı yaşardım zaten hatta bikaç sene önce günde bikaç kere çıkarırdım.bi 10 günde falan 5 kilo vermiştim.hızla zayıflamıştım.midemde problem var.stres hemen mideme vurur.belki sürekli bulantıyla yaşadığım için çok çok zorlamıyor.tabii ki zor ama kendimi her konuda en kötüye hazırlarım beklediğim kadar kötü değil.bana zor gelen bel ve karın ağrısı.bi türlü bitmedi.hafta sonu kanamam oldu dr istirahat ve ilaç verdi.yatıyorum ben de