hosbulduk canım neyaptın bakalım?
hiç bacım ne yapam yemek yedim geldim şimdide gidiyomm
içimden geçti sadece.....
müzik olabilir.....
canımmmm
hoşgeldin gülümmmmmmmm
inş cnm bnm inşşşş
aminnnn innş
kızlar geldim ama çıkmamk zorumndayımm amannnn
hosbulduk canım neyaptın bakalım?
içimden geçti sadece.....
müzik olabilir.....
hoşgeldin gülümmmmmmmm
inş cnm bnm inşşşş
ayşegüll doyurdunmu karnını bakiim eferim sana
anam bacım bi giroyu bi çıkyon kııı neysem git nasılsa birazdan gelirsinnnnhehe doyurdumm gülümmm aferim bana diymiiiiiiii saollll:meri:
hah :meri:grşürük cnm güle gülee ama çok bekletme haa yine gell
a.s cnmm hoşgeldinnn
hosbulduk nurcum...kız aysegul yerımede yeseydın dun aksamkı yedıgımle duruyorum ınannnnhiç bacım ne yapam yemek yedim geldim şimdide gidiyomm
canımmmm
aminnnn innş
kızlar geldim ama çıkmamk zorumndayımm amannnn
ıyyı yapmıssın canım....nasılsın?ılacları kullandın mı ne durumdasın?kızlar hellooooo bugün işten sabah 10da çıkmak zorunda kaldım
bizim akıllı baba ameliyat olacaktı tek başına gitmiş hastaneye apar topar çıkıp hastaneye gittim baktım çıkartıyolar öleeee işte onun yanındaydım şimdide eve ancak gelebildim bide dedim hazır akşama kalmamışken bi giriyim neler oluyo ben yokken bakınıyım dedim
iyiyim canım ilaçlar derken hangi ilaçlar glukofaj durumumdanmı bahsettin yoksa mantardanmı o kadar zaman oduki ne konuştuğumuzu bile hatırlayamadım özür dilerim tatlıışımıyyı yapmıssın canım....nasılsın?ılacları kullandın mı ne durumdasın?
mantar ıcın bıttı dıye bılıyorum ama kıst ıcın ılac vermemısmıydı canım?iyiyim canım ilaçlar derken hangi ilaçlar glukofaj durumumdanmı bahsettin yoksa mantardanmı o kadar zaman oduki ne konuştuğumuzu bile hatırlayamadım özür dilerim tatlıışım