Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gecmis olsun gülüm ya,dinlen o zaman Dr un tavsiyelerine mutlaka uy ki sonra pismanlik yasama Allahim korusun.Demek agrinda var.Bende hic agri olmazdi gebeliklerde.Allahim yardimcin olsun.Bebisini sana bagislasin insallah.

hımmm burda öyle bi uygulama duymadığım için tam olarak nasıl bişey bilmiyorum.sana izah etmişlerdir.hem orda işi sıkı tutarlar.gereksiz yere yapmazlar sanırım.o yüzden içini rahat tut.inşaallah sen de sağlıklı bir gebelik yaşayacaksın ve bebişlerin olacak.ben inanıyorum buna

Ay canim pekte öyle degil aslinda.Buradada bazen gereksiz ameliyatlar oluyor.Ama bu benimkini artik bende istiyorum.Artik bir cevap istiyorum.4 tane bebegim düstü bunlara sebep olan ne?Son düsükten sonra ne degisti ki daha önce cabuk hamile kalabiliyorken simdi 1,5 senedir niye kalamiyorumßBunlarin cevabini bilmemek cok yipratiyor insani.

doğru söylüyorsun güzelim sorunu bilince çözüm için uğraşılır.sorunu blmemek çok yıpratıcı oluyor.ben yeni evliyken burda iyi bi özel hastaneye genel muayene için gittim.ordaki dr yumurtaların çalışmıyor senin çocuğun olmaz dedi.öyle deyince korunmayı falan bıraktım aylarım ağlamakla geçti.sonra devlet hastanesinde bi dr önerdiler.yumurtaların çalışıyor sorun yok dedi.hormonlara baktı normal çıktı.rahim filmi çekti.tüpler açık çıktı.en son sıra eşime gelmişti ki bebiş geldi.anlayacağın o doktorun söylediğiyle yaptığım stres 8 ayıma mal oldu.çektiğim sıkıntı cabası