vay beeee bacım anaaaaaaam şok şok şok bir durum hakkat hiç beklenmeyen biranda meğer kimler imler gelebiliyormuş vay beeeee anam bende bırakcam beklemeyi heee olmucak böleeeeValla bir sakinleşeyim anlatacak çok şey var, ama ne olur biraz müsade istiyorum ellerim titriyor bayılacak gibi oluyorum ve eşimle bile daha sevinemedik, gidip onunla biraz ilgileneyim gelirim yine canlarım benim
oyyyy ben senin miiiikemmel akşamını yerim tamam kuşum görüşürüz tekrar öpüyorum bende çıkarım artık kociş gelecek ortada fol yok yumurta yok anam ne yiiiicezkızlar hepiciğinizi öperim hamiş olanlarıda olucak olanlarıda mikemmel bir akşam gecirmeniz umuduyla sözlerime son veririm
canım yol arkadaşım yaaaa kıyamam sanaa git yaşa sevinicini ii cee doya doyaaa Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstercek.bnm içinde o listenin en altında olmak hayal ama bak sen umut oldun bana demekki hayeller gerçek olaibliyoooo rahatlayınca gel tatlımmm yaz herşeyii bekliyoruzzzzValla bir sakinleşeyim anlatacak çok şey var, ama ne olur biraz müsade istiyorum ellerim titriyor bayılacak gibi oluyorum ve eşimle bile daha sevinemedik, gidip onunla biraz ilgileneyim gelirim yine canlarım benim
Ayy kiyamam gülüm ya...Simdi benide aglatacaksin...Kızlar inanın ağlıyorum şu anda, ismimi hiç o listenin en altında görebileceğimi sanmıyordum, bi acayip oldum tarifsiz bişi buu hepinizi çok seviyorum inanın bana
Gülüm bi kutlama patlatasim var serefine ama biri cikipta degerler dogru hamileligi gösteriyor desin diye bekliyorum🙂
Valla bir sakinleşeyim anlatacak çok şey var, ama ne olur biraz müsade istiyorum ellerim titriyor bayılacak gibi oluyorum ve eşimle bile daha sevinemedik, gidip onunla biraz ilgileneyim gelirim yine canlarım benim
Anaaa bütün yamyamlari toplamis beni yemeye geliyoorrr...Kurtarin kizlaaarrr...:laugh:
ayyyy kuşuuum inşaklah yaaaaaa inşallah patlamalar başladı konunun ehemmiyeti sizi sarssında bol bol çalışın emi canlarilgiz bak lalezar hamiş belki sende öylesindir canım ya inşallah sende hemişsindir
vayyy ayşegüüül hıııımmmm anam ortada ne hamiş kalacak ne bekleyen kısss bu hepimizi yer bacımAnaaa bütün yamyamlari toplamis beni yemeye geliyoorrr...Kurtarin kizlaaarrr...:laugh:
ayyy gülüm en az p.tesi ye kadar test yapmıcam kesin kararım tabiii o zaman kadar reglim gelmezse kııııssss çok dua edin nolurrrrlalezaaaaaaaaaaaaaaar kız sen hangi ara yaptın kan testini.ne güzel test o öyle yaaaaaa.:meri::meri::meri::meri::meri::meri::meri::meri::meri::meri::meri:
inşaallah sağ salim kucağına alırsın.ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çooooooooooooook sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik.inşaallah yarın izgilin haberini de alırız
Valla bir sakinleşeyim anlatacak çok şey var, ama ne olur biraz müsade istiyorum ellerim titriyor bayılacak gibi oluyorum ve eşimle bile daha sevinemedik, gidip onunla biraz ilgileneyim gelirim yine canlarım benim
kızlar hepiciğinizi öperim hamiş olanlarıda olucak olanlarıda mikemmel bir akşam gecirmeniz umuduyla sözlerime son veririm
Kızlar inanın ağlıyorum şu anda, ismimi hiç o listenin en altında görebileceğimi sanmıyordum, bi acayip oldum tarifsiz bişi buu hepinizi çok seviyorum inanın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?