Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Valla bir sakinleşeyim anlatacak çok şey var, ama ne olur biraz müsade istiyorum ellerim titriyor bayılacak gibi oluyorum ve eşimle bile daha sevinemedik, gidip onunla biraz ilgileneyim gelirim yine canlarım benim
vay beeee bacım anaaaaaaam şok şok şok bir durum hakkat hiç beklenmeyen biranda meğer kimler imler gelebiliyormuş vay beeeee anam bende bırakcam beklemeyi heee olmucak böleeee
kızlar hepiciğinizi öperim hamiş olanlarıda olucak olanlarıda mikemmel bir akşam gecirmeniz umuduyla sözlerime son veririm
oyyyy ben senin miiiikemmel akşamını yerim tamam kuşum görüşürüz tekrar öpüyorum bende çıkarım artık kociş gelecek ortada fol yok yumurta yok anam ne yiiiicez

Valla bir sakinleşeyim anlatacak çok şey var, ama ne olur biraz müsade istiyorum ellerim titriyor bayılacak gibi oluyorum ve eşimle bile daha sevinemedik, gidip onunla biraz ilgileneyim gelirim yine canlarım benim
canım yol arkadaşım yaaaa kıyamam sanaa git yaşa sevinicini ii cee doya doyaaa Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstercek.bnm içinde o listenin en altında olmak hayal ama bak sen umut oldun bana demekki hayeller gerçek olaibliyoooo rahatlayınca gel tatlımmm yaz herşeyii bekliyoruzzzz

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

izgil85 .......................... 30 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
sevilay76........................1Mayıs
mimoza çiçeği................1 Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Queeny..........................16 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
aslıgökçe ...............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Lalezar...................................Nisan (<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:

bitanem git doya doya yaşa sevincini sakinleşince gelirsinn kurban oluyum inş bizd birgün gireriz o listeye

Anaaa bütün yamyamlari toplamis beni yemeye geliyoorrr...Kurtarin kizlaaarrr...:laugh:

yokk ki kaçışınnn boşuna bağırma usluu dur sende bukadar tatlı olmaysınnnnnnnnnnnn :meri::meri::meri::hungry::hungry::hungry:

ilgiz bak lalezar hamiş belki sende öylesindir canım ya inşallah sende hemişsindir
ayyyy kuşuuum inşaklah yaaaaaa inşallah patlamalar başladı konunun ehemmiyeti sizi sarssında bol bol çalışın emi canlar
Anaaa bütün yamyamlari toplamis beni yemeye geliyoorrr...Kurtarin kizlaaarrr...:laugh:
vayyy ayşegüüül hıııımmmm anam ortada ne hamiş kalacak ne bekleyen kısss bu hepimizi yer bacım
lalezaaaaaaaaaaaaaaar kız sen hangi ara yaptın kan testini.ne güzel test o öyle yaaaaaa.:meri::meri::meri::meri::meri::meri::meri::meri::meri::meri::meri:
inşaallah sağ salim kucağına alırsın.ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çooooooooooooook sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik.inşaallah yarın izgilin haberini de alırız
ayyy gülüm en az p.tesi ye kadar test yapmıcam kesin kararım tabiii o zaman kadar reglim gelmezse kııııssss çok dua edin nolurrrr

kızlar hepiciğinizi öperim hamiş olanlarıda olucak olanlarıda mikemmel bir akşam gecirmeniz umuduyla sözlerime son veririm

güle güleKizlar bizde öpüyoruuzzz...

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

izgil85 .......................... 30 Nisan

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:
sevilay76........................1Mayıs
mimoza çiçeği................1 Mayıs
duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek...........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Queeny..........................16 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................12 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
aslıgökçe ...............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Lalezar...................................Nisan (<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:<!-- google_ad_section_end -->

Geri