evet canım olsun kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle olsun
arada girer yine bizi habersiz bırakmaz kendisi için en iyi kararı sadece kendisi verecektir
canıııııımmmm cevizli lokumum ablasından yine selvi boyluma çooook selam benim için öp yanaklarından
canlar ben de çıkıyorum benim koca geldi gelecek.hadi bakalım tek tek ya da birden dökülün sizde.yu mur taaa laaaar çatlasın yu mur taa laaaar çatlasın
hadi canlar izgilde kaçar hatta uçar..... çıkayımda biraz lavoboda kusmaya çalışıyiiiiim bekli konunun ehemmiyeti bedenimi harekete geçirirde bişicikleeeee olur hheehheee ayyy iyice saçmaladım herkese bende miiiikemmellll bir aile tablosu içinde mutu bir akşam geçirmenizi dilerim ohhh beeeee lalezarın durumu beni çok pis umutlandırdı bugün kime niyetlendik kim hamile oldu hheehheee bana bakin kimse sıramı çalmasın bi daha...hıııımmmm sevilay bak sırada sen varsın ona göre bende hamişim zaten biliyonuz sadece testte çıkmadı yoksaaaaaa.....bugün çifter hamiştik hheehheee ayyyyy bi çıkış mesajı yaziiim dedim destan gibi oldu öptüm canlar izgil kaçar yarın artık nasipse taaaaaaaaaaaaa akşama girerim
ayyyyyyyyyyyy canımıniçi bende sizleri çooook seviyorum öpüyorum seni kuşuuuuuuum kurabiye canavarım benim bahar kelebeğim evet umarımiçindeki ses doğru söylüyordur datluuum
evet canım olsun kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle olsun
arada girer yine bizi habersiz bırakmaz kendisi için en iyi kararı sadece kendisi verecektir
canıııııımmmm cevizli lokumum ablasından yine selvi boyluma çooook selam benim için öp yanaklarından