tabiii ki kucaklayacaksın.korktuğu şey başına gelir insanın.şimdiden korkutma.veren de alan da O.
inşş canım inşş korkmıyım diymi ben meryemim bidaha hamiş olcam vee bebişimi dünyaya getircem inşşşşş
selam Kizlar... cok özür dilerim sizden yaa... beni merak etmissiniz. ya arada cok seyler oldu ve ben bir türlü giremedim foruma. Esim Türkiyeye gitti acilen. Görümcem Bagirsak Hastaligi vardi onda. 8 senedir karninda ve kalcasinda acik yara ile yasiyordu. Torbasi vardi. Acilen ameliyata alinmasi gerekiyordu. Esim Türkiyeye gidince burdaki islere kosusturuyordum ben. Maalesef Pazar günü de ben büyük bir araba kazasi gecirdim... Kizimla ben arabadaydik. Rabbime sükür ki Kemerlerimiz bagliydi, yoksa... Carpistigim Kadinin da cok sükür birseyi yok. Araba maalesef gitti... simdi tamiratiyla ve Kaza ile ilgili islemlerle ugrasiyordum bu hafta...
Valla soku hala atlatamadim. cok kötüydü.
Isyerinden de artik giremiyorum bu siteye. Yasaklandi maalesef.... Kizlar sizleri cok özledim, iyiki varsiniz... beni düsünen birilerin oldugunu bilmek inanin cok güzelll
ayyüzlü dila desen hoşgeldiniz
Kızlar slm, p.esi almam gereken sonuçları az önce internetten öğrendim, Beta - hCG 181,60 buna göre 4 haftalık falan hamile gözüküyorum, ama hala inanamıyorum, öylemi acaba
Valla ben hala şoktayım, inanamıyorum, nedir gercekten hamilemiyim, neyim ne oldu bana ayyy :meri:
tabii ki dünyaya getirecen.Rabbim bu mutluluğu kulundan esirgemez.sen çocuksuz yaşlanan kimseyi gördün mü?eski zamanlar hariç.şimdi daha zor çocuk sahibi oluyoruz ama tedavi yöntemleri arttı.bak hz ibrahime.yaşlıydı ismail as doğunca arkasından ishak doğdu.Rabbim herkese yaşatır bu güzelliği.sen O'na güven canımın en içi
canımm çok üzüldümm çok geçmiş olsunn
inş canımm inş şifa olur ayyy daha yeni evlisinn ksssssssssss allah bir ömür boyu bebişinle koçişinle mutlu mesut yaşamanı nanip etsinn inşş canımmm
bende 22 yaşindayımm tatlım 2.5 yıldır evilim evlendiğimden beridir çocuk hasretiyle yanıyorumm bende düşük yaptım rabbim inş hepimize verir sağlkl hayorlı evlatlar güzelimmm
amiiin inşallah bebişlerimize kavuşuruz en kısa zamanda
Allah kucağına almak nasip etsin.9.haftamı hatırlıyorum da kabus gibiydi.Hamileliğimin ilk 3 ayını düşünmek bile istemiyorum.15.haftadan sonra hamilelik neymiş anladım.şimdi çok mutluyum.toplamda kaç kilo aldın?dikkat et sonra nasıl vereceksin onu düşün.o yüzden demir protein ve vitamin yönünden zengin ama karbonhidrattan uzak dur.ben (nerdeyse hiç diyebilirim)çok nadir hamurlu mayalı şeyler yiyorum ama bu arada meyveye deli gibi düştüm.sınırsız yiyorum nerdeyseama kendim hiç kilo almadım.sadece karnım var.dr. bebişinde tosuncuk olduğunu söylüyor.bu arada balığın çok önemli bir yeri var onu da atlamamak lazım haftada en az 3 kere.bunları herkes söylüyordur eminim ama ben denediğim ve faydasını gördüğüm için tekrarlıyorum.9. haftadayız canım bulantılar başladı ama beni en çok zorlayan bel ve karın ağrısı.büyüyoruz işte.benim şimdiden karnım büyüdü yaa😱rkide:
inşaallah sağ salim kucağımıza alacağımız günleri de görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?