biz burdayızzz
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir
ben geldiiiiiim
ve hala regl olmadııııım
sevilay geçmişi okumadım sende ne var ne yok
desen sende burdasın galiba kuşuuuum
öpüyorum hepinizi
bol bol dua edin benim için
daha 7 gün var yaaa , ama hala belim bacaklarım ağrıyor,akıntı yok denecek kadar az,bilemiyorum kie olacakk
aman kimse yok diye facebooka dalmıştım bende tarla sapan işleriyle uğraşıyodum ha ha
çok şükür canım daha iyiceneyimmm,napalım bu ay değil benim bebiş naz yapıyo anlıycann
ben geldiiiiiim
ve hala regl olmadııııım
sevilay geçmişi okumadım sende ne var ne yok
desen sende burdasın galiba kuşuuuum
öpüyorum hepinizi
bol bol dua edin benim için
evet bacım yaaaa bugün aklımdaydı ama ankaradan gelene kadar geç oldu aslında o ucuzdan bir tane daha var amma.......canım şöööle pozitif gösteren en kalitelisinden bi test daha mı yapsan ne?
başka yapmadım bacım eğer reglim gelmezse hafta içi ilçeye gideceğiz o zaman eczacıya bana en değerli parçanızı verin diceeem heeeekıssssssss test yapmadınmı regl olmadsıysan bak sen hamişsinn yaaaaaa çok çok kesinn kalıbımım basıyommm bak izgil hamişş
duarım seninle canımmm
selam canlarım sizi bu saatte görmek ne güzellll 🙂
nasılsınız
hoşgeldin canım nasılsınız bakiiiiimselam canlarım sizi bu saatte görmek ne güzellll 🙂
nasılsınız
evet bacım yaaaa bugün aklımdaydı ama ankaradan gelene kadar geç oldu aslında o ucuzdan bir tane daha var amma.......
ayyy canım biliyormusun dün akşamdan beri müthiş akıntım var hatta bu sanah wc de uzuyan seffaf akıntı geldi yine kaç gündür akıntım çok azdı ama dün akşamdan ber....:meri:
başka yapmadım bacım eğer reglim gelmezse hafta içi ilçeye gideceğiz o zaman eczacıya bana en değerli parçanızı verin diceeem heeee
selam canlarım sizi bu saatte görmek ne güzellll 🙂
nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?