Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

🙂 iyiyizzzz canımmmm sen nasılsın bakalım, benim mercimek artık fasulye oldu sanırım 🙂

hoşbulduk tatlımmm iyiyiz çok şükür, bu pazartesi başlıyorum canım. ya bu arada reglin gelmemişşşşşşşş nasıl sevindim, hadi hayırlısı 🙂

selam desencimmmm

🙂 iyiyim canımmm çok şükür, hafif bulantılar var, olacak o da napalım

iyiyimm gülümmm evet evett yerimm ben o fasülyeyi organik fasülyeeeee yiiii:meri::meri::meri::meri:

ya sen var kıssss madem isteğin zaman alamıyosun neden almıyosun 10 15 tane yok yok çok abrttm galibaa 1000 tane diycektimm:haha:
kısssss 2 tane ver dedim bu zamana kadar aldıklarım hep 2 aylık kullanımı oluyodu o yüzden hep ikişer ikişer alıyordu bu ucuz testtende 2 tane aldım ama 2 yıllık kullanımı sizinkiler nasıl oluyor hheehheee bunca aydan sonra merak ettiğime bak canıııııııııııııım ne olur çok dua et
TATLIM MAALESEF BEN KIRMIZILARA BOĞULDUM İNŞALLAH BİDAHA Kİ AYA NASİP SENİ ÇOK MERAK ETTİM BUGÜN İNŞALLAH KIRMIZILARIN GELMEZ BİAİLEDE BİKİŞİYE YETER DEMİ SANADA BEBİŞ GELİR İNŞALLAH BİTANEMMM:ehi::ehi:DUALARIM SENİNLE VE DESEN HİÇ AKLIMDAN ÇIKMIYO İNŞALLAH HAMİŞSİNİZDİR CANLARUUUMMMM:ehi::ehi:
canım yaaaaaa kıyamam sana incir ye bacım bu ay incir yeeee
inşallah bu son ayın olur inşallah bu ay kavuşursun meleğine
ohooo kızım sen hamilesin kesin yaaaa
git adam gibi bi test al da yap
bu arada yanlış listeyi taşımışsın geliyor kör testereeee
anammmm bi gün girmedim ondada yanlış listeyimi taşımışım vay anasını sayın seyirciler
gülüm alamadım negatif çıkan test beni yıktı zaten p.tesi ye kadar beklemeyi düşünüyorum bakalım neler olacak
ama kendimi çok hazırladım bu ay eğer bunca belirtiden sonra regl olursam ölümüme sebeb olur
ama sabahki akıntım bana acayip umut verdii
hiç öleeeee akıntım az diye düşünme kaçgündür neredeyse kuruydum ama bugün yıkıldı ortalık hheehheee

yaaa inşaallah canım benim , öyle bir ruh hali içindeyim ki, bi diyorumki tamam kesinn hamileyim ,oturuyorum ne zana izne çıkarım ne zaman şu bu plan yapıyorum , bir oluyor yok gene diye oturup ağlıyorummmm...Hakkımızda hayırlısı olsunn diyebiiliyorum sadece:boink:
canım gözümüzün önünde en büyük örnek ELACA bak streste vardı ağlamada ama Rabbim nasip etti geldi meleği seninde gelecek inşallah..

canımcımm lütfen hemen pes etme inşallah bu ay hamişsindir sabır güzelim:ehi:

canımm benim çok saol inş seninde meleğin gelir buay bi,liyorum seninkide yakındaaa

fıstığımm benimm

kısssss 2 tane ver dedim bu zamana kadar aldıklarım hep 2 aylık kullanımı oluyodu o yüzden hep ikişer ikişer alıyordu bu ucuz testtende 2 tane aldım ama 2 yıllık kullanımı sizinkiler nasıl oluyor hheehheee bunca aydan sonra merak ettiğime bak canıııııııııııııım ne olur çok dua et

canım yaaaaaa kıyamam sana incir ye bacım bu ay incir yeeee
inşallah bu son ayın olur inşallah bu ay kavuşursun meleğine

anammmm bi gün girmedim ondada yanlış listeyimi taşımışım vay anasını sayın seyirciler
gülüm alamadım negatif çıkan test beni yıktı zaten p.tesi ye kadar beklemeyi düşünüyorum bakalım neler olacak
ama kendimi çok hazırladım bu ay eğer bunca belirtiden sonra regl olursam ölümüme sebeb olur
ama sabahki akıntım bana acayip umut verdii
hiç öleeeee akıntım az diye düşünme kaçgündür neredeyse kuruydum ama bugün yıkıldı ortalık hheehheee

allah seni nas biliyosa öyle yapsın neyapacan kss kullanım uzmanı mı kesilcen başimızzaa:puha:

ilgizzzzzzzzzzz hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kesnn bak kalıbımı bastımmmmmmmmmmm
ayyyy canım basın basın inşallah senin kalıp uyarda herkese gönül rahatlığınla basarsın hheehheee öpüyorum kuşuuuum
hoşbulduk tatlımmm iyiyiz çok şükür, bu pazartesi başlıyorum canım. ya bu arada reglin gelmemişşşşşşşş nasıl sevindim, hadi hayırlısı 🙂
yani yarın son gün Rabbim yardımcın olsun çalışırken inşallah bi sorun çıkmaz gülüm
evet hala regl olmadım hheehheee sıkıyorsa geldin varya.......

Geri