Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben geldiiiiiim
ve hala regl olmadııııım
sevilay geçmişi okumadım sende ne var ne yok
desen sende burdasın galiba kuşuuuum
öpüyorum hepinizi
bol bol dua edin benim için
TATLIM MAALESEF BEN KIRMIZILARA BOĞULDUM İNŞALLAH BİDAHA Kİ AYA NASİP SENİ ÇOK MERAK ETTİM BUGÜN İNŞALLAH KIRMIZILARIN GELMEZ BİAİLEDE BİKİŞİYE YETER DEMİ SANADA BEBİŞ GELİR İNŞALLAH BİTANEMMMDUALARIM SENİNLE VE DESEN HİÇ AKLIMDAN ÇIKMIYO İNŞALLAH HAMİŞSİNİZDİR CANLARUUUMMMM

ya sen var kıssss madem isteğin zaman alamıyosun neden almıyosun 10 15 tane yok yok çok abrttm galibaa 1000 tane diycektimm

hımmmmmmm aile derken ???????? neler oluyor bakayım orada???
canımsınnn,çok var daha bana yaaa 🙁(

amanın benim minik mercimeğimin güzel annesi gelmişşş naslı bakimm pardon nasılsınız

🙂 iyiyizzzz canımmmm sen nasılsın bakalım, benim mercimek artık fasulye oldu sanırım 🙂

hoşgeldin canım nasılsınız bakiiiiim
izin ne zaman bitiyor

hoşbulduk tatlımmm iyiyiz çok şükür, bu pazartesi başlıyorum canım. ya bu arada reglin gelmemişşşşşşşş nasıl sevindim, hadi hayırlısı 🙂

selam canııımmm

selam desencimmmm
ŞEKER ANNEEEEE,nasılsın minik kuş napıyo?annesini üzmüyo demi?

🙂 iyiyim canımmm çok şükür, hafif bulantılar var, olacak o da napalım

sizler ai,lem gibi oldunuz kızzz,melek ailem yanii
lütfen öncelikle meleğine şans tanı öyle çok var deme 1hafta sonra mutlu haberlerini alcaz inşallahhh"!!!!!!!!!!!!!!1

yaaa inşaallah canım benim , öyle bir ruh hali içindeyim ki, bi diyorumki tamam kesinn hamileyim ,oturuyorum ne zana izne çıkarım ne zaman şu bu plan yapıyorum , bir oluyor yok gene diye oturup ağlıyorummmm...Hakkımızda hayırlısı olsunn diyebiiliyorum sadece