ben geldiiiiiim ve hala regl olmadııııım sevilay geçmişi okumadım sende ne var ne yok desen sende burdasın galiba kuşuuuum öpüyorum hepinizi bol bol dua edin benim için
evet bacım yaaaa bugün aklımdaydı ama ankaradan gelene kadar geç oldu aslında o ucuzdan bir tane daha var amma.......
ayyy canım biliyormusun dün akşamdan beri müthiş akıntım var hatta bu sanah wc de uzuyan seffaf akıntı geldi yine kaç gündür akıntım çok azdı ama dün akşamdan ber....:meri:
başka yapmadım bacım eğer reglim gelmezse hafta içi ilçeye gideceğiz o zaman eczacıya bana en değerli parçanızı verin diceeem heeee
sizler ai,lem gibi oldunuz kızzz,melek ailem yanii lütfen öncelikle meleğine şans tanı öyle çok var deme 1hafta sonra mutlu haberlerini alcaz inşallahhh"!!!!!!!!!!!!!!1
sizler ai,lem gibi oldunuz kızzz,melek ailem yanii lütfen öncelikle meleğine şans tanı öyle çok var deme 1hafta sonra mutlu haberlerini alcaz inşallahhh"!!!!!!!!!!!!!!1
yaaa inşaallah canım benim , öyle bir ruh hali içindeyim ki, bi diyorumki tamam kesinn hamileyim ,oturuyorum ne zana izne çıkarım ne zaman şu bu plan yapıyorum , bir oluyor yok gene diye oturup ağlıyorummmm...Hakkımızda hayırlısı olsunn diyebiiliyorum sadece