Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

HADİ KIZLARRR !!!!
gülün bakem umut herzaman var rahimlerimiz var ve yumoş yumurtalarımız var bu demek oluyorki bebişler bizi bekliyorrr:meri::meri::meri::meri::meri::meçhul::meçhul::meçhul:

yani yarın son gün Rabbim yardımcın olsun çalışırken inşallah bi sorun çıkmaz gülüm
evet hala regl olmadım hheehheee sıkıyorsa gelsin varya.......

evet canım iş başlıyor, inşallah herşey yolunda gider. inşallah canımmmm
ya bu çok güzel bir haber, hadi hayırlısı inşallahhh meleğin gelmiştir.
kız içimden bir ses meleğinin geldiğini söylüyor ama yine de çok ümitlenmeyelim.

iyi olmana çok sevindimmmmm, evet yaaaa annesinin fasulyesi allahım inşallahhhhhh sizlere de nasip etsinnnn amin.

belki de sende tam ters etki yapacak, yani hiç belirtinin olmaması da güzel. hayırlısı canımmmm

çok saol gülümmm inş inş aminnnnnnnnnnnnn kıss öylemi diyosunn bitanem senin belirtin varmıydıkii canımm yaa

rabbim bebişini sağlıcakl akucağına versin inşşş gülümm iyiki varsın yaaaaaaaaaa

çok dua et bana neolur senin kalbinn çok temizzzzzzzzz

canım hamileler ya hiç belirti hissetmemişler, ya sadece regl belirtisi hissetmişler, ya da göğüs hassasiyeti kasık batması hissetmişler. benim tamamen regl belirtilerim vardı. kasık batmam oldu 2 kez o kadar. hatırlarsan ben regl beklerken bebişim geldi.

amiiiiinnnn canım, inşallah sen de yaşarsın bunları.

dualarım tabiki seninle, sizinle...çok sağol canım

tamam kıss bastmm kalıbımı zaten gerek yok sen hamilesinnn

bacım dur bakiiiiim şimdiden ne bu umutsuzluk böleeee hııımmmm senin gibi fıkır fıkır şıkır şıkır birine yakışıyomu bakiiiiim
hadi canım olsun hiçbieşeyin olmamasıda güzel

diymi yaawww bak şimdi kendime geldimm canımm ohh ohhh

belirtimm yokk ohhhh:meçhul::meçhul:

evvet canım kendimi o sonucada hazırlıyorum
ama en çok hamileliğe hazırlıyorum...hazırlıyacağımda...bu ay olmasada çoook ykında meleğime kavuşacağım buna inanıyorum veee çoooooook dua ediyorum
umarım regl olmam yaaaaa bunca şeyden sonra