:meri::meri::meri::meri::meri: gösteririm demi döbişimi kıss kulağa hoş geliyoo inşallah yaa
desin bacımm desinn sende nasl olsa yakında hamiş olcan yaa göbüşünü gösterirsinn bak incir bebiş verdi diyeeeeeeeeeeeee
umut dolu şeyler düşün tatlım bak ben bu gün oturdum takvimi aldım önüme hesapladım bu ay hamiş olduğumu öğrenirsem 19 Mayısta çalışıycam 🙂 15 mayıs hafta sonu nöbetimdi çalışmıycam 🙂 10 Temmuzda 13 haftalık olcak o zaman cinsiyetini öğrenebilirim..sonraa 31 aralıkta 38 haftalık olacak doğum iznine çıkıcam , doğum öncesinden kalan iznimi sonraya ekleyip üstüne yıllık izin rapor filan ekleyip bide 3 ay ücretsiz izin alıp eylül sonu iş başı yapıcam yani bebişim 8 aylıkken bu arada da oğluşum 3. sınıfa başlamış olacaaakkk ...yaaa 🙂):meri:
kızlar ben bugün mutluyum ya neden biliyomusunuzz ben hep birilerinin hamile kalacağını rüyamda görüyodum yada uyumasamda gözümü kapatıca hamile olduğu görüyorumm o kişi 1 kaç ay içinde hamiş oluyodu dün de çok moralim bozuktu rabbime dua ederek ağlayarak uyudumm veeeeeeeee kendimi hamile gördümmmm inşşş inanıyorumm rüyamda rabbim bana gösterdi meleğimin geliceğiniii oyüzden çok mutluyum buay olmazsa başka ay ama rabbim mutlaka vericek bana gösterdi daha fazla üzülmemi istemi diye düşlünüyorum inş yanlmıyorummdurr
wooooooooooooowwww bacım sende bendensin yani heeee hakkat arada dükkan değiştir bari hheehhee
bende işte aynen bunu düşünüyorum
bunca belirti gebelikten bile değilse hazırlıktan buna çok eminim
canım yaaaaa çooook teşekkür ederim duygularıma tercüman oldun öpüyorum seni
ahanda bacım benimde çoooook üşüyo ayaklarımın..hatta donma tehlikesi altındalar hheehhee
bide göğüs uçlarımda acımalar bitti şimdide tatlı tatlı kaşınıyo...içime çöküyo resmen heeeee ayyyyyyy bacım sende varmı göğüslerde değişiklik
inşallah bacım inşallah gönlünden aklından düşüncenden ne geçiyorsa Rabbim tez zamanda onu karşına çıkarsın canıııım ben inanıyorum sennde az kaldıkızlar ben bugün mutluyum ya neden biliyomusunuzz ben hep birilerinin hamile kalacağını rüyamda görüyodum yada uyumasamda gözümü kapatıca hamile olduğu görüyorumm o kişi 1 kaç ay içinde hamiş oluyodu dün de çok moralim bozuktu rabbime dua ederek ağlayarak uyudumm veeeeeeeee kendimi hamile gördümmmm inşşş inanıyorumm rüyamda rabbim bana gösterdi meleğimin geliceğiniii oyüzden çok mutluyum buay olmazsa başka ay ama rabbim mutlaka vericek bana gösterdi daha fazla üzülmemi istemi diye düşlünüyorum inş yanlmıyorummdurr
ahhhhhh canım yaaaaaaa inşallahhhh hepsi gerçekleşecek bu ay ben ianıyorumumut dolu şeyler düşün tatlım bak ben bu gün oturdum takvimi aldım önüme hesapladım bu ay hamiş olduğumu öğrenirsem 19 Mayısta çalışıycam 🙂 15 mayıs hafta sonu nöbetimdi çalışmıycam 🙂 10 Temmuzda 13 haftalık olcak o zaman cinsiyetini öğrenebilirim..sonraa 31 aralıkta 38 haftalık olacak doğum iznine çıkıcam , doğum öncesinden kalan iznimi sonraya ekleyip üstüne yıllık izin rapor filan ekleyip bide 3 ay ücretsiz izin alıp eylül sonu iş başı yapıcam yani bebişim 8 aylıkken bu arada da oğluşum 3. sınıfa başlamış olacaaakkk ...yaaa 🙂):meri:
haa iyi fikir tamam yeni döneme stok yaparken farklı kuruyemişçilere gidem bari yoksa adam dalga geçecek vallawooooooooooooowwww bacım sende bendensin yani heeee hakkat arada dükkan değiştir bari hheehhee
inşallah canım inşallah rüyan çıkar..kızlar ben bugün mutluyum ya neden biliyomusunuzz ben hep birilerinin hamile kalacağını rüyamda görüyodum yada uyumasamda gözümü kapatıca hamile olduğu görüyorumm o kişi 1 kaç ay içinde hamiş oluyodu dün de çok moralim bozuktu rabbime dua ederek ağlayarak uyudumm veeeeeeeee kendimi hamile gördümmmm inşşş inanıyorumm rüyamda rabbim bana gösterdi meleğimin geliceğiniii oyüzden çok mutluyum buay olmazsa başka ay ama rabbim mutlaka vericek bana gösterdi daha fazla üzülmemi istemi diye düşlünüyorum inş yanlmıyorummdurr
bende işte aynen bunu düşünüyorum
bunca belirti gebelikten bile değilse hazırlıktan buna çok eminim
canım yaaaaa çooook teşekkür ederim duygularıma tercüman oldun öpüyorum seni
bizi yıllar sonra" incir anneleri "olarak anacaklar
AYŞEGÜL kıs sen bugün yanılma rekoru kırdın haa bak izgilim hamile seans yapamaz sanma geli heeee!!!
dur bigüzelim inşallah gelcek yaa
umut dolu şeyler düşün tatlım bak ben bu gün oturdum takvimi aldım önüme hesapladım bu ay hamiş olduğumu öğrenirsem 19 Mayısta çalışıycam 🙂 15 mayıs hafta sonu nöbetimdi çalışmıycam 🙂 10 Temmuzda 13 haftalık olcak o zaman cinsiyetini öğrenebilirim..sonraa 31 aralıkta 38 haftalık olacak doğum iznine çıkıcam , doğum öncesinden kalan iznimi sonraya ekleyip üstüne yıllık izin rapor filan ekleyip bide 3 ay ücretsiz izin alıp eylül sonu iş başı yapıcam yani bebişim 8 aylıkken bu arada da oğluşum 3. sınıfa başlamış olacaaakkk ...yaaa 🙂):meri:
kızlar ben bugün mutluyum ya neden biliyomusunuzz ben hep birilerinin hamile kalacağını rüyamda görüyodum yada uyumasamda gözümü kapatıca hamile olduğu görüyorumm o kişi 1 kaç ay içinde hamiş oluyodu dün de çok moralim bozuktu rabbime dua ederek ağlayarak uyudumm veeeeeeeee kendimi hamile gördümmmm inşşş inanıyorumm rüyamda rabbim bana gösterdi meleğimin geliceğiniii oyüzden çok mutluyum buay olmazsa başka ay ama rabbim mutlaka vericek bana gösterdi daha fazla üzülmemi istemi diye düşlünüyorum inş yanlmıyorummdurr
desenimmmm inşallah rabbim bu hayalini gerçek etsin. umarım bunların hepsini görürüz
inşallah bcım inşallaaaaaahara ara kaşınıyor benimkiler , benim bel bacak olayı fena ya,markete gittim iki büklüm döndüm akşamüstü,amaaan inşaallah hamişliktendir değilsede hazırlıktandır inşaallah , Rabbim bizim dualarımızı duyuyor , kabul eder inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?