Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
umut dolu şeyler düşün tatlım bak ben bu gün oturdum takvimi aldım önüme hesapladım bu ay hamiş olduğumu öğrenirsem 19 Mayısta çalışıycam 🙂 15 mayıs hafta sonu nöbetimdi çalışmıycam 🙂 10 Temmuzda 13 haftalık olcak o zaman cinsiyetini öğrenebilirim..sonraa 31 aralıkta 38 haftalık olacak doğum iznine çıkıcam , doğum öncesinden kalan iznimi sonraya ekleyip üstüne yıllık izin rapor filan ekleyip bide 3 ay ücretsiz izin alıp eylül sonu iş başı yapıcam yani bebişim 8 aylıkken bu arada da oğluşum 3. sınıfa başlamış olacaaakkk ...yaaa 🙂):meri:
kızlar ben bugün mutluyum ya neden biliyomusunuzz ben hep birilerinin hamile kalacağını rüyamda görüyodum yada uyumasamda gözümü kapatıca hamile olduğu görüyorumm o kişi 1 kaç ay içinde hamiş oluyodu dün de çok moralim bozuktu rabbime dua ederek ağlayarak uyudumm veeeeeeeee kendimi hamile gördümmmm inşşş inanıyorumm rüyamda rabbim bana gösterdi meleğimin geliceğiniii oyüzden çok mutluyum buay olmazsa başka ay ama rabbim mutlaka vericek bana gösterdi daha fazla üzülmemi istemi diye düşlünüyorum inş yanlmıyorummdurr
wooooooooooooowwww bacım sende bendensin yani heeee hakkat arada dükkan değiştir bari hheehhee
bende işte aynen bunu düşünüyorum
bunca belirti gebelikten bile değilse hazırlıktan buna çok eminim
canım yaaaaa çooook teşekkür ederim duygularıma tercüman oldun öpüyorum seni
ahanda bacım benimde çoooook üşüyo ayaklarımın..hatta donma tehlikesi altındalar hheehhee
bide göğüs uçlarımda acımalar bitti şimdide tatlı tatlı kaşınıyo...içime çöküyo resmen heeeee ayyyyyyy bacım sende varmı göğüslerde değişiklik
ara ara kaşınıyor benimkiler , benim bel bacak olayı fena ya,markete gittim iki büklüm döndüm akşamüstü,amaaan inşaallah hamişliktendir değilsede hazırlıktandır inşaallah , Rabbim bizim dualarımızı duyuyor , kabul eder inşaallah...
kızlar ben bugün mutluyum ya neden biliyomusunuzz ben hep birilerinin hamile kalacağını rüyamda görüyodum yada uyumasamda gözümü kapatıca hamile olduğu görüyorumm o kişi 1 kaç ay içinde hamiş oluyodu dün de çok moralim bozuktu rabbime dua ederek ağlayarak uyudumm veeeeeeeee kendimi hamile gördümmmm inşşş inanıyorumm rüyamda rabbim bana gösterdi meleğimin geliceğiniii oyüzden çok mutluyum buay olmazsa başka ay ama rabbim mutlaka vericek bana gösterdi daha fazla üzülmemi istemi diye düşlünüyorum inş yanlmıyorummdurr
umut dolu şeyler düşün tatlım bak ben bu gün oturdum takvimi aldım önüme hesapladım bu ay hamiş olduğumu öğrenirsem 19 Mayısta çalışıycam 🙂 15 mayıs hafta sonu nöbetimdi çalışmıycam 🙂 10 Temmuzda 13 haftalık olcak o zaman cinsiyetini öğrenebilirim..sonraa 31 aralıkta 38 haftalık olacak doğum iznine çıkıcam , doğum öncesinden kalan iznimi sonraya ekleyip üstüne yıllık izin rapor filan ekleyip bide 3 ay ücretsiz izin alıp eylül sonu iş başı yapıcam yani bebişim 8 aylıkken bu arada da oğluşum 3. sınıfa başlamış olacaaakkk ...yaaa 🙂):meri:
bende işte aynen bunu düşünüyorum
bunca belirti gebelikten bile değilse hazırlıktan buna çok eminim
canım yaaaaa çooook teşekkür ederim duygularıma tercüman oldun öpüyorum seni
ayyyyyyyyy süper yaaaa, ben de istihare mi yapsam ,yapılırmıki böyle bişey için?Ben de görürmüyüm acaba??Ay millet çatır çatır doğuruyor yaaa, bu gün hava güzeldi ya bağdat caddesinde sahilde filan belki 50 hamile 50 bebek gördüm yaa 🙁(((
ara ara kaşınıyor benimkiler , benim bel bacak olayı fena ya,markete gittim iki büklüm döndüm akşamüstü,amaaan inşaallah hamişliktendir değilsede hazırlıktandır inşaallah , Rabbim bizim dualarımızı duyuyor , kabul eder inşaallah...
inşallah bcım inşallaaaaaah
ve umarım bu ay gelmiştir meleklerimiz
ayyyyyyy düşüncesi bile insanı çığırında çıkarıyo heeee
bugün hava alanından birilerini aldık 9 aylık bebeği vardı kadının ayyyyyyyy tombul tombul yanakları vardı cocuğun aldım kucağıma sevdim sevdim çoook dua ettim inşallaaaaaah olur gülüm yaaaaaa