2 hafta kadar var daha canim benim.Eksik olma birtanem,Allah razi olsun sizlerden🙂Izgilim regl olmamis🙂Artik fena kaptirmaya basladim kendimi onun hamile oldugu fikrineestagfirullah tatlım ne kusuru aaaaaa
bişi olmaz oku şekerim bende okudum bitirdimha çok şkür iim cnm senin regline vardı değilmi daha ameliyatından önce mutlaka söle olurmu dualar edelim cnmm
Slm tweetycim🙂Iyisin insallah?amin canım inşallah...
ianan çok fazla bilgim yok cnm yaa bi kere yapmıştım bend bu ovualsyon testlerini ama bilemiyorum inşş bişiler vardır.silik çizgilerin çok bi anlamı olduğunu sanmıyorum genelde öyle söyleniyo yani önemkli olan koyu çizgileri gördsüğünde çalışma olması.nur bisey sorcam ben 4 kere yaptim ovulasyon testini 2 keresinde 2 koyi cizdi diger 2 sindede hafif iki cizgi yakaladim yani hic tek cizgi yakalamadim sence ne olabilir
tamam cnm saolasinianan çok fazla bilgim yok cnm yaa bi kere yapmıştım bend bu ovualsyon testlerini ama bilemiyorum inşş bişiler vardır.silik çizgilerin çok bi anlamı olduğunu sanmıyorum genelde öyle söyleniyo yani önemkli olan koyu çizgileri gördsüğünde çalışma olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?