Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımm çok saol sakinleştim baya iyiyimmm takmıyorumdaha boşver

ne bilim yaa regl mi oldu acaba tatlım benim onu görünce kendi derdimi unutuverdim zaten

ayy canm aldın demekk testi inş şu yarnda kazasız belezıs bir geçsin testi yaparsin pozitifi görürüsün inş dualarım seninlee
evet gülüm yaaa elim ayağım kesiliverdi kendisini silmiş görünce evet galiba regl oldu...hay Allah yaaaa birşeyde dememiş...Rabbim yardımcısı olsun...
evet gülüm aldım başka marka yokmuş sadece nova varmışellerinde
kk da okudum bayanın biri 28 günlük regl döngüsünde 5 gün önceden nova gebelik testiyle öğrenmiş hamile olduğunu 3 tl lik bişi ama kaliteli gibi duruyor
evet dediğin gibi yarınıda atlatmak istiyorum çünkü geçikmelerimin hep 3. günü regl olmuşumdur biliyormusun nedense kendimi umudumu yitirmiş gibi hissediyorum
test aldım ama yarın regl olacakmışım gibime geliyor belkide pskolojiktir ...bilmiyorum...
hele bi yarın geçsinde hayırlısıyla dua et benim için
oohh oohhhh kuşumun iyi olmasına çoooooooook sevindim takma yaaaaaa hiç kimse senden yada senin hayatından daha değerli değil üzülme o yoksa biz varız hheehheee

evet gülüm yaaa elim ayağım kesiliverdi kendisini silmiş görünce evet galiba regl oldu...hay Allah yaaaa birşeyde dememiş...Rabbim yardımcısı olsun...
evet gülüm aldım başka marka yokmuş sadece nova varmışellerinde
kk da okudum bayanın biri 28 günlük regl döngüsünde 5 gün önceden nova gebelik testiyle öğrenmiş hamile olduğunu 3 tl lik bişi ama kaliteli gibi duruyor
evet dediğin gibi yarınıda atlatmak istiyorum çünkü geçikmelerimin hep 3. günü regl olmuşumdur biliyormusun nedense kendimi umudumu yitirmiş gibi hissediyorum
test aldım ama yarın regl olacakmışım gibime geliyor belkide pskolojiktir ...bilmiyorum...
hele bi yarın geçsinde hayırlısıyla dua et benim için
oohh oohhhh kuşumun iyi olmasına çoooooooook sevindim takma yaaaaaa hiç kimse senden yada senin hayatından daha değerli değil üzülme o yoksa biz varız hheehheee

ayyy canım yaaaa gelsin şu prensesim cumartesi günü dr gitcem demişdi dr bakıxcak bebk varmı yomu diye neolduki acaba bigelse morali çok bozuk demmki bitaneminnnn biraz sakinleşince gelir inşşşş çokkkk merak ettimmmmmmmmmm

inşş inş canım öyle korkman doğalll tabi inş olmazsın regl canım sürekli dua ediyorum valla ister inan ister inanma ben seniiçok seviyomm çok haklısın kimse benim hayatımdan değerli diğil ama benn insanlara hakettiğin çok fazla değer veriyorum iyiki sizin gibi arkadaşlarım varr iyiki varsınzzzzzzzzzzzz yazgülümm iyiki varsınnnnnnnnnnnnnnn seni anmak geldi içinmdennnn

ayyy canım yaaaa gelsin şu prensesim cumartesi günü dr gitcem demişdi dr bakıxcak bebk varmı yomu diye neolduki acaba bigelse morali çok bozuk demmki bitaneminnnn biraz sakinleşince gelir inşşşş çokkkk merak ettimmmmmmmmmm

inşş inş canım öyle korkman doğalll tabi inş olmazsın regl canım sürekli dua ediyorum valla ister inan ister inanma ben seniiçok seviyomm çok haklısın kimse benim hayatımdan değerli diğil ama benn insanlara hakettiğin çok fazla değer veriyorum iyiki sizin gibi arkadaşlarım varr iyiki varsınzzzzzzzzzzzz yazgülümm iyiki varsınnnnnnnnnnnnnnn seni anmak geldi içinmdennnn
hani bir söz vardır...KİMSEYE OLDUĞUNDAN DAHA FAZLA DEĞER VERME YA ONU KAYBEDERSİN YA KENDİNİ MAHVEDERSİN diye boşver çok iyi olmuş hayatından onu çıkardığın..gerçi yaşın yanında kurularda yanmış ama olsun hele sen bi önce sakinleş....
evet gülüm pirensesin bi sorunu olduğu belli oda biraz sakinleşince gelir ne olduğunu anlatır şuan olan biteni anlatarak olayı tekrar yaşamak istemiyor sanırım...onun için dua etmekten başka ne gelir elimizden...
ayyy gülümmmm her geçikmemde 3. gün regl olduğum için şuan o psikolojiye girdim ben hheehheee yarın olursam öğlene kadar olurum amaaaaaaaaaaaaa eğer olmszsaaaaaaaaam:meri::meri::meri:

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

izgil85 .......................... 30 Nisan
mimoza çiçeği................1 Mayıs

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms:

duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
ayyüzlü.........................5-6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek.........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Queeny..........................16 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs
Sevilay76........................25Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................12 Nisan ?????????????????????????
aslıgökçe ...............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Lalezar...................................Nisan (<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Elaca.............................Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrr):baby:<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

ayşegülüüüüm ballı kaymağım ben çıkıyorum akşama yemek yapmam lazım hheehheee saat 7 ye geliyor ben daha yemek yapcam.....
öpüyorum canım seni takma hiçbirşeyi kafana boşveeeeeer
herkese iyi akşamlar

kıslar noluyoo ya ben bişi anlamadımm ufffff canım sıkıldı pirensese noıldu yaaaaaaaaaaaaa
hamile değilmiymiş nie bişi yazmamış
ayşegülüm seni kim üzdü fıstığım inanki bende burda 1 yıldır üyeyim ve ilk kez biri beni sinirlendirdi kırdı hatta forma girmicektim benm üzüntüm bana yetiyo zaten bide birirlerinin üzmesini istemiyorum.burda üzüntğlerimizi sevinçlerimiz paylaşıyoruz lütfen özelden kimse mesaj atmasın banada.canlarım sakın herkes üstüne alınmasın ama bende farklı bişiler yaşamak istemiyorum sadece bebiş özlemeimi paylaşıyorum hepinizle ve hepiniz için dua ediyorum Rabbim hepimize nasip eylesin

izgilimmm canım yaa hala gelmemesine çok sevindim yarına yap bakalım ne çıkıcak varsa artık belli olur bebşim

Son düzenleme:
off offf izigilimm sinirlerim okadar bozukki elim ayağim titriyo burdan yazmycam boşver yaa geçer gider konuşmak istemiyorummmne yazdığımı bile bilmiyorum şuan inan dualrım seninle canmm inş hamişsindrrr
canım bnm lütfen takma kafana yaa diyorum ya ebn bir yıldan beri burdayım hiç bi şekiklde kafama takacağım sorunlar yaşamadım hiç bi arkadaşımlaa lütfen bozma moralini.biz buraya rahatlamaya geliyoruz daha çok takacağımız farklı olaylar yaşamak için değil lütfen sakinleş cnm kimseyede çok değer verme.öyle hemen msn falan olmuyo yaa gerçektenn

izgil85 canım test yapmadın mı
yok gülüm daha yapmadım
yaaa burada seni tebrik edip etmediğimi hatırlayamadım hamileymişsin tebrik ederim canım doktora gittinmi kan testi falan yaptırdınmı...geçmişi okumadım
kıslar noluyoo ya ben bişi anlamadımm ufffff canım sıkıldı pirensese noıldu yaaaaaaaaaaaaa
hamile değilmiymiş nie bişi yazmamış
ayşegülüm seni kim üzdü fıstığım inanki bende burda 1 yıldır üyeyim ve ilk kez biri beni sinirlendirdi kırdı hatta forma girmicektim benm üzüntüm bana yetiyo zaten bide birirlerinin üzmesini istemiyorum.burda üzüntğlerimizi sevinçlerimiz paylaşıyoruz lütfen özelden kimse mesaj atmasın banada.canlarım sakın herkes üstüne alınmasın ama bende farklı bişiler yaşamak istemiyorum sadece bebiş özlemeimi paylaşıyorum hepinizle ve hepiniz için dua ediyorum Rabbim hepimize nasip eylesin

izgilimmm canım yaa hala gelmemesine çok sevindim yarına yap bakalım ne çıkıcak varsa artık belli olur bebşim
heeeee canımıniçi durum ayol ne bu sinir yaaaaa
bakin ben çok pis insan dövüyom siz bana bildirin ben düzlüyüvereyim(bu mesajı sana özelden yazacaktım ama bu hamile halimle bide dayak yimiyiiiiim senden hheehhee)
evet gülüm hala olmadım bugün 2 test daha aldım benim için önemli olan yarının geçmesi bakalım olacaksaydım bile öğlene kadar olurum ağrılarımdan anlarım zaten ama yarının geçmesini istiyorum

Geri