Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bana kırılmayın bütün arkadaş olarak eklediklerimi sildimm çok moralim bozuk bundan sonra arkadaşlıklarım burdan ileri götürmek mistemiyorum birisi beni moralimi okdar bozduki herkesi kendim gibi gömemem gerekitğini anladım msn ekleğim arkadaşlarıda sildim bitek yazgülüyle dileki silmedim onlar benim kadim doslarımm ben hepinizi çokk seviyorumm şuan elim ayağım titriyo siniden yaaaaaaaaaaaaaaa ben aslında bunları bilem yazmıycaktım ama sildiğim arkadaşlar bana kırılmasınlar diye mecburiyeetten yazıyorummm hepinizden çok özür diliyorummm

ne oldu kısss bir sorunmu var ne oldu canım yaaaaa
haydaaaaaa bacım sanada noldu kim üzmüş topiğin gülünü bakiiiiim hıııımmmmm

bu arada hala regl olmadım

ne oldu kısss bir sorunmu var ne oldu canım yaaaaa

haydaaaaaa bacım sanada noldu kim üzmüş topiğin gülünü bakiiiiim hıııımmmmm

bu arada hala regl olmadım

off offf izigilimm sinirlerim okadar bozukki elim ayağim titriyo burdan yazmycam boşver yaa geçer gider konuşmak istemiyorummmne yazdığımı bile bilmiyorum şuan inan dualrım seninle canmm inş hamişsindrrr

off offf izigilimm sinirlerim okadar bozukki elim ayağim titriyo burdan yazmycam boşver yaa geçer gider konuşmak istemiyorummmne yazdığımı bile bilmiyorum şuan inan dualrım seninle canmm inş hamişsindrrr
canımsın yaaaaa ne olduğunu anlayamadım ama olsun boşver takma öyle herşeyi kafana...
yaaaaaaa bu pirensese noldu yaaaaaaaa içim ezildi silmiş kendini hay Allah yaaaaaa nolduki

Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi

izgil85 .......................... 30 Nisan(haydi fısıtığım yaa senden haber bekliyorum sabırsızlıklaa inş hamişsin canımmmmmm)
ahhhhh gözümün bebeeeee beni merakmı etmişşşş
canım az önce ilçeye kadar gittik nöbetçi eczaneyi bulduk 2 test daha aldık markası nova iyi bişiye benziyor ama yarının geçmesini bekleyeceğim

canımsın yaaaaa ne olduğunu anlayamadım ama olsun boşver takma öyle herşeyi kafana...
yaaaaaaa bu pirensese noldu yaaaaaaaa içim ezildi silmiş kendini hay Allah yaaaaaa nolduki

ahhhhh gözümün bebeeeee beni merakmı etmişşşş
canım az önce ilçeye kadar gittik nöbetçi eczaneyi bulduk 2 test daha aldık markası nova iyi bişiye benziyor ama yarının geçmesini bekleyeceğim

canımm çok saol sakinleştim baya iyiyimmm takmıyorumdaha boşver

ne bilim yaa regl mi oldu acaba tatlım benim onu görünce kendi derdimi unutuverdim zaten

ayy canm aldın demekk testi inş şu yarnda kazasız belezıs bir geçsin testi yaparsin pozitifi görürüsün inş dualarım seninlee