yok tatlım bnm ya sinirlenmiyorum oyyyyyy ben seni hamiş hamiş hiç dövermiyim kıyarmıyım yeğenime bennnnnnnnnnnnnn yerim onuuyok gülüm daha yapmadım
yaaa burada seni tebrik edip etmediğimi hatırlayamadım hamileymişsin tebrik ederim canım doktora gittinmi kan testi falan yaptırdınmı...geçmişi okumadım
heeeee canımıniçi durum ayol ne bu sinir yaaaaa
bakin ben çok pis insan dövüyom siz bana bildirin ben düzlüyüvereyim(bu mesajı sana özelden yazacaktım ama bu hamile halimle bide dayak yimiyiiiiim senden hheehhee)
evet gülüm hala olmadım bugün 2 test daha aldım benim için önemli olan yarının geçmesi bakalım olacaksaydım bile öğlene kadar olurum ağrılarımdan anlarım zaten ama yarının geçmesini istiyorum
saol cnm hadi git yap ama arada gel regl olmadım dehadi canlar izgil kaçar
yemeeeeem yok ayol
offf yaaaa yemeğinde kapsülünü yapsalarda rahata ersek
her öğün tek kapsül oohh beeee ne bulaşık derdi ne pişirme derdi hheehheee
ya ben amma saldım işi yaaaaaa
hadi güzeller size bol muhabbetler
pirensesin dün doktorla randevusu vardı herhalde sorun çıktı yada regl olduyok tatlım bnm ya sinirlenmiyorum oyyyyyy ben seni hamiş hamiş hiç dövermiyim kıyarmıyım yeğenime bennnnnnnnnnnnnn yerim onuu
ya izgill pirensese noldu anlamadım cnm hamile değilmiymiş uff yaa nolmuş çok öerak ettim bacımm
ayşegülll nirdesin bacım yaaa gel hele iki laf edekkkk
canım tebrik etmiştim seni ama geri sayfalarda belki görmemişsidir tekrar tebrikler buarada öğrenilmiş çaresizlik ve kendini gerçekleşttiren kehanet artık bir batıl ianançizgil85 canım test yapmadın mı
canım benım gunum baya gecmıstı sabah kalkınca test yaptım hemen cıft cızgıyı gordum eşim benı hemen doktora goturdu orada da kan tahlılı yapıldı pozıtıf cıktı hatta ultrasyonda bıle gordum.mınıcık bebegımı.ALLAH sizede gostersın bu mutlulugu tez zamanda
tamam gülümm bende öptümmpirensesin dün doktorla randevusu vardı herhalde sorun çıktı yada regl oldu
kötü birşeyin olduğu kesinde ne olduğunu bilmiyoruz neyse biraz sakinleşince gelir elbet umarım çok kötü bi sorun yoktur
pirensesiiiim ne olur üzülme eşin küçük kuzucuğun yanında bunlar senin en büyük hazinelerin bugün olmazsa yarın olur gülüm ne olur bırakma kendini güçlü ol olurmu tatlım
canııııımçıkmam lazım öpüyorum seni
tamam kuşum anlaştık zaten benim regl öğlene kadar aktif halr geliyor bu saatten sonra olmam herhalde olacaksam yarın olurumsaol cnm hadi git yap ama arada gel regl olmadım deha
ayyyy ne güzell yaaa Rabbim kucağına aldığın günleride gösterir inşallaaaaaah dilerim bu ay bende yaşarım bu mutluluğucanım benım gunum baya gecmıstı sabah kalkınca test yaptım hemen cıft cızgıyı gordum eşim benı hemen doktora goturdu orada da kan tahlılı yapıldı pozıtıf cıktı hatta ultrasyonda bıle gordum.mınıcık bebegımı.ALLAH sizede gostersın bu mutlulugu tez zamanda
inşallah canım senı cok ıyı anlıyorum beklemek ne kadar zor bunu da bılıyorum stres kupu oluyor resmen ınsan başka bir şey dusunmemıyor ama o cubukta cızft cızgıyı gorunce o heyecanı anlatamam eşimın ve benım gozumuze uyku gırmedı umarım sende mutlu haberı alırsın bol bol dua ettamam kuşum anlaştık zaten benim regl öğlene kadar aktif halr geliyor bu saatten sonra olmam herhalde olacaksam yarın olurum
ayyyy ne güzell yaaa Rabbim kucağına aldığın günleride gösterir inşallaaaaaah dilerim bu ay bende yaşarım bu mutluluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?