Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok haklsın valla çok haklısınn aman neyse geçti gitti ben şuanda sadece prensesimi bide seni düşünüyorumm yaa inş hamişisndr canımmm

tamam bitanem biraz geçkalmışsın kssssssssss neyse anca yetişir gitde yappp öptüm seni sakın regl olma emi bitanem

bitanem hisslerimi tercüman olmuşsun kimse bana da özelden beni üzecek mesaja tmasın kimseye msn mi de vermiycem herkesi çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorumm ama arkadaşlık burda kalsınn bende sadece bebişimi gelmesini istiyorum üzüntülerimi sevinçlerimi paylaşiyorum hepinizi çok seviyrummm

aminnnnnnnnnn nurummmm bitanembenimm

tamam güzelim mera etme çok iyiyim artık sakinleştim bayaaa senide çok seviyorumm güzelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sende sakın üzme kendini bizim iöçin şuanda en önemli olan şey beişimiz inş oda gelicekkkkkkkkkkkk
sende bende hepimizde anne olucaz allahın izniyle yanımda olduğunuzu bilmek bile bana güç verdiiii
çok saol gülümmmmmmmmmmmm
bitanem benimmmm

canımm aynen sende benm düşündüklerimi yazmışsın tam anlamıyla aynı şeyleri düşünüyorum yani burdaki tek konum bebiş ve herkesi Yaratandan ötürü seviyorum yani duam hepimizin annelik duygusunu hayırlısıyla tatması okadar burda konuştuğum düşündüğüm tek şey meleğim Allah bu yolda yardımcımız olsun kucaklarımmızı boş bırakmasın tatlım bnm

kıssssssss körolma bende bu topiğe girdim girelii temmbekl oldum çıktımmm
valla çok iyi fikirrrr heeeeee kapsül heeeeeee ne güzel tamm bizim gibi tembel kadın işi

burdayımmm gülüm hele sakinleşip geldimm nasılsın bakemmmmmmmmm

kuşummmm

canısı hoş geldinn ayy çok sevindimm güzelim bebişin kaç haftalık oldu şimdi allah tamamna erdirsin inş darısı bizeeeeeee

oyyyy gülümmmmmmmmmm yerim seniii aynen sonuna kadar herkelimene hatta harfine katılıyorummmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş bitanem inşşş

kıss bi görünüyon bi kayboluyonn nirdesin yawwwwwww bak bende gitcem şimcikk iim cnm ya nolsun ayıprtır sölemesi gögsüm kaşınıyo yaa hamişelmiyim acep

heeee bacım bende gir çık gir çık yalama yaptı topikk yawwwinş inşşşş canım beimmm inş hamişsin meleğin seninledirrrrrrrr

kssssss bende susadım bende mi hamişimn yoksa
iyice suyunıu çıkardık bacım biz bu belirtilrinnnnnnnnn