Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ahandaaaaa wooowww ayyyyyyyy
kısssss yaptırcanmı yoğsam vay anasını sayın seyirciler

burdayız desencım.....arada atıyo sadece okadar..
şehnazcımmm ınsallah hersey yolundadır guzel haberlerle dön bıze

valla benim durumlar hiiiç iyi değil ,tımarhanelik oldum ,sabah kendimi karnımla konuşurken buldum , bebekle konuşuyordum ( var da sanki !!!!) yok bekleyemeyecem hafta sonuna kadar ,idrar testi çıkmıyor , kan testi desen 40 tl. den aşağı yapan yok buralarda , ne yapsam ovulasyon testi mi yapsammm?????????????? ay naapsam ben , kafayı yidim looooooo:meri::meri::meri:

izgilim cnm benim kız yaptırsana şu kan testini çıkıverir bakarsın inşallah da çıkar çatlatma insanı adaşımmmmmmmmmm
ama napiiim bacım
seninde ilk testin negatif çıkmıştı dimi
benimde öle olunca cesaret namına bişi kalmadı ooofff yaaaaa
regl ağrılarım arttı kesin regl olucam birazdan üühhüü üühhüüü

selam canım nasılsın?
iyiyim cnm çok şükür sen nasılsın tatlım
izgilim canımcım benim regl ağrım regl tarihinden bi 10 gün önce başlamıştı gününe geldikçe azalmıştı hatta hiç ağrım kalmamıştı.akıntım çoğaldı hatta bigün süt gibi bi akıntım geldi.karnımın ortasınd yani şu göbek deliğinin hemen alt tarafındaydı şişlik:meri:hadi cnm inşallah senden güzel hayırlı haberler alıcaz ben senden ümitliyuim tatlım

kız ağlama bak çifte testereyle gelirim ,ağlama bakıymmm!!! İlk gebeliğimden hatırladığım tek şey hep regl olucam gibi ağrıyıp regl olmamamdı ,hatta ilk 3 ay devam ediyor o ağrılar, bi dur..Ya git kan testi yaptırsana sen ,delirtme kızım biziiiiiiiii

hayır bencee olmayacaksın belirtiler kişiden kişiye farklılık gösterir evet benim negatif çıkmıştı ama kan testinde mutlaka çıkar bence sen hiç idrar testi yapmadan direkt kan testi yaptır cicim

yok gülüm bende dün akşaömdan beri regl ağlarım var ve giderek artıyo bide benim şişlik tek taraflı off yaaaaa
neyse ben çıkayım öğlen olacak çorba salata falan yapılcak
tekrar girerim dua edin benim için

hayır bencee olmayacaksın belirtiler kişiden kişiye farklılık gösterir evet benim negatif çıkmıştı ama kan testinde mutlaka çıkar bence sen hiç idrar testi yapmadan direkt kan testi yaptır cicim

İzgil nerdeydin sen il olarak anacım ,yok ben ilk otobüse atlayıp gelecem saçından tuttuğum gibi kan testine götürecem seniiiiii