Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

[ı]ya çok canım çekti ben de belirtilerimi yazayımmm ;[/ı]
[ı]1-ayaklarım sürekli üşüyor hiç ısıtamıyorum[/ı]
[ı]2-karnımın altında hafif ağrılar var bu gün yere eğildim karnımın altı çook acıdı[/ı]
[ı]3-hiiç akıtım yok 🙁[/ı]
[ı]kasıklarımda daha doğrusu karnımın yan alt kısmında hafif sancılar oluyor[/ı]
[ı]4belim ağrıyor[/ı]
[ı]5-bacaklarım ağrıyor[/ı]
[ı][/ı]
[ı]bu kadar 🙁[/ı]

desen bu belirtilerin aynısı bende de var....
ya ikimizde hamişiz yada ikimizde değiliz......
biz son çalışmayı dün yaptık....
artık adete kadar mola....

[ı]2-karnımın altında hafif ağrılar var bu gün yere eğildim karnımın altı çook acıdı[/ı]
[ı]kasıklarımda daha doğrusu karnımın yan alt kısmında hafif sancılar oluyor[/ı]
[ı]4belim ağrıyor[/ı]
[ı][/ı]
[ı]bu kadar 🙁[/ı]

bak benimde canım çekti şincikk :ehi:
kasıklarıma hafif ağrı giriyo çıkıyo , alt karnımın sağ tarafı şiş , karnımın hemen altı ağrıyo sanırım yumurtalıklar , reglime yakın sadece sağ göğsüm ağrırdı şimdi sol göğsümde ağrıyor , ağrıdan ziyade sızlıyor , arada göğüs ucumda kaşıntı oluyor , çamaşırımda sarımsı lekeler görüyorum şeffaf akıntım azar azar devam ediyor , sağ bacağımda bir ağrı hissediyorum dizimin arka tarafından kalçama kadr sanki bir şey çekiliyor gibi , birde bel ve sırt ağrısı...
şimdilik bu kadar :ehi:

[ı]4belim ağrıyor[/ı]
[ı][/ı]
[ı]bu kadar 🙁[/ı]

ayyy inş hamişsindr inş bir kızın olur hayırlısıyla canım benimmmm:emzirme:

ayşegül canım napıyon kız zilli:ehi:

iyiyim gülümmmm sende iyisin gördüğüm kadarıylaaa bebiş iyidr inşş rabbim tamamına erdirsi n inş darısı bize

canlarım ben çıkmak zorundayım malum bugün pazartesi ve burası yoğun öptüm hepinizi AEO

anaaaaaaa nireye gııı neyse kolay gelsin çok yorma kendini emiiiii

Geri