Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ı]ya çok canım çekti ben de belirtilerimi yazayımmm ;[/ı] [ı]1-ayaklarım sürekli üşüyor hiç ısıtamıyorum[/ı] [ı]2-karnımın altında hafif ağrılar var bu gün yere eğildim karnımın altı çook acıdı[/ı] [ı]3-hiiç akıtım yok 🙁[/ı] [ı]kasıklarımda daha doğrusu karnımın yan alt kısmında hafif sancılar oluyor[/ı] [ı]4belim ağrıyor[/ı] [ı]5-bacaklarım ağrıyor[/ı] [ı][/ı] [ı]bu kadar 🙁[/ı]
desen bu belirtilerin aynısı bende de var....
ya ikimizde hamişiz yada ikimizde değiliz......
biz son çalışmayı dün yaptık....
artık adete kadar mola....
[ı]ya çok canım çekti ben de belirtilerimi yazayımmm ;[/ı] [ı]1-ayaklarım sürekli üşüyor hiç ısıtamıyorum[/ı] [ı]2-karnımın altında hafif ağrılar var bu gün yere eğildim karnımın altı çook acıdı[/ı] [ı]3-hiiç akıtım yok 🙁[/ı] [ı]kasıklarımda daha doğrusu karnımın yan alt kısmında hafif sancılar oluyor[/ı] [ı]4belim ağrıyor[/ı] [ı]5-bacaklarım ağrıyor[/ı] [ı][/ı] [ı]bu kadar 🙁[/ı]
bak benimde canım çekti şincikk kasıklarıma hafif ağrı giriyo çıkıyo , alt karnımın sağ tarafı şiş , karnımın hemen altı ağrıyo sanırım yumurtalıklar , reglime yakın sadece sağ göğsüm ağrırdı şimdi sol göğsümde ağrıyor , ağrıdan ziyade sızlıyor , arada göğüs ucumda kaşıntı oluyor , çamaşırımda sarımsı lekeler görüyorum şeffaf akıntım azar azar devam ediyor , sağ bacağımda bir ağrı hissediyorum dizimin arka tarafından kalçama kadr sanki bir şey çekiliyor gibi , birde bel ve sırt ağrısı... şimdilik bu kadar