AYŞEM GÜLÜM, AZADE , YASEMİN SİZLER NASILSINIZ ŞEKERLERİM , BU iZGİL ZİLLİSİNE LAF YETİŞTİRMEKTEN SİZE YAZAMADIM KUSURA BAKMAYIN..
canım ben karın ağrısı çekiyorum....
sağlığım yerinde şükür...
beklemelerdeyim.....
AYŞEM GÜLÜM, AZADE , YASEMİN SİZLER NASILSINIZ ŞEKERLERİM , BU iZGİL ZİLLİSİNE LAF YETİŞTİRMEKTEN SİZE YAZAMADIM KUSURA BAKMAYIN..
ayşegül canım napıyon kız zilliayşegül kurban olsun gülümm çok iyiyim hemde seni gördümmm daha daha daha iyi oldumm kısssssssss sen nasılsın bakemmmmm

[ı]ya çok canım çekti ben de belirtilerimi yazayımmm ;[/ı]
[ı]1-ayaklarım sürekli üşüyor hiç ısıtamıyorum[/ı]
[ı]2-karnımın altında hafif ağrılar var bu gün yere eğildim karnımın altı çook acıdı[/ı]
[ı]3-hiiç akıtım yok 🙁[/ı]
[ı]kasıklarımda daha doğrusu karnımın yan alt kısmında hafif sancılar oluyor[/ı]
[ı]4belim ağrıyor[/ı]
[ı]5-bacaklarım ağrıyor[/ı]
[ı][/ı]
[ı]bu kadar 🙁[/ı]
[ı]2-karnımın altında hafif ağrılar var bu gün yere eğildim karnımın altı çook acıdı[/ı]
[ı]kasıklarımda daha doğrusu karnımın yan alt kısmında hafif sancılar oluyor[/ı]
[ı]4belim ağrıyor[/ı]
[ı][/ı]
[ı]bu kadar 🙁[/ı]

[ı]4belim ağrıyor[/ı]
[ı][/ı]
[ı]bu kadar 🙁[/ı]

ayşegül canım napıyon kız zilli![]()
canlarım ben çıkmak zorundayım malum bugün pazartesi ve burası yoğun öptüm hepinizi AEO
NEREYE GIDIYORSUN BACIM YAWWW YENI GELDIN DAHAkızlar ben çıkyorum malesefffffffff yaaaaaa çok öptüm hepinizi