Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyiyim cnm benim yine pazartesi yine çalışıyoz :shootout: Sen napıyon tatlım nasıl gidiyo bakiim çalışmalar

çalışmalar bitti bekleme moduna geçtik

cnm belirtiler kişiden kişiye farklılık gösterrir ama biyerde okumuştum öyle üşüme falan da olabiliyomuş bu halsizlikten kaynaklanan bişeymiş inşallah sende hamişsindir hayatım

aminnn

canım ben karın ağrısı çekiyorum....
Sağlığım yerinde şükür...
Beklemelerdeyim.....

hadi bakalım sonu hayır olsun

desen bu belirtilerin aynısı bende de var....
Ya ikimizde hamişiz yada ikimizde değiliz......
Biz son çalışmayı dün yaptık....
Artık adete kadar mola....

bekleyeceğiz yapacak bişey yok mecbur bekleyecez

[sıze=3]bak benimde canım çekti şincikk[/sıze] :ehi:
[sıze=3]kasıklarıma hafif ağrı giriyo çıkıyo , alt karnımın sağ tarafı şiş , karnımın hemen altı ağrıyo sanırım yumurtalıklar , reglime yakın sadece sağ göğsüm ağrırdı şimdi sol göğsümde ağrıyor , ağrıdan ziyade sızlıyor , arada göğüs ucumda kaşıntı oluyor , çamaşırımda sarımsı lekeler görüyorum şeffaf akıntım azar azar devam ediyor , sağ bacağımda bir ağrı hissediyorum dizimin arka tarafından kalçama kadr sanki bir şey çekiliyor gibi , birde bel ve sırt ağrısı...[/sıze]
[sıze=3]şimdilik bu kadar :ehi:[/sıze]

benimde benimde sağ değil ama sol da benim senin anlattığın şeyler,ara sıra çok nadir göğüs uçları kaşınıyor ...sarı lekeler bende de oluyor

ayyy inş hamişsindr inş bir kızın olur hayırlısıyla canım benimmmm:emzirme:
Canımsınn sen benim canımmmm

kızzzzzzzzzzzz desen ama ben de burdayım🙁
aysegulum hosgeldınnnnnnn nasılsın?

canım özür dilerim altta gördüğüm isimlere göre yazmıştım , sen düşmüştün herhal o ara..

yupis:nazar: Regl Zamanı Geçen Arkadaşlarımızın Listesi :nazar:yupis

izgil85 .......................... 30 Nisan
mimoza çiçeği..................1 Mayıs

:d040::hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi :hıms::d040:

duygum_06.................... 5 Mayıs
ecce ............................... 6 Mayıs
azade..............................6 Mayıs
tweety8378......................7 Mayıs
Ayşegülll ........................ 8 Mayıs
gülyüzlüm........................8 Mayıs
Desen .............................. 9 Mayıs
gül melek.........................10 Mayıs
pembedüş..........................12 mayıs
lara...............................14 Mayıs
sabırsızım ..................... 14 Mayıs
nisa27.............................15 Mayıs
Japonica ...................... 15 Mayıs
Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs
dileğimm ...................... 16 Mayıs
Queeny..........................16 Mayıs
dentnurse......................20 Mayıs
Nur85 .......................... 20 Mayıs
sevgi55..........................20 Mayıs
Sevilay76........................25Mayıs
Ayyüzlü...........................30Mayıs

:hamileyim::nazar:2009 ANNE ADAYLARI:nazar::hamileyim:
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr):baby:
eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr):baby:
Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
@ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) :baby:
Eysan ................................. 24 ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ):baby:
arzu85 .............................. 13 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:

Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ):baby:
askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr):baby:
merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:
yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr):baby:

:nazar:2010 ANNE ADAYLARI:nazar:
ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr):baby:
burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) :baby:
biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr):baby:
umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr):baby:
selzeh ..................................... 20 şubat (şubat anne adayı süperrrr) :baby:
Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr):baby:
ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr):baby:
meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
pirenses.................................12 Nisan ?????????????????????????
aslıgökçe ...............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Lalezar....................................Nisan (<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> nisan anne adayı süperrrrrrrrrr):baby:
Elaca.......................................Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrr:baby:

bende de gereksiz bi iylik hali var..hayrolsun yani..bebek için çok strese giriyodum bi genişliş geldi..olur mutlaka ben elimden geleni yapayım moduna girdim..korkularım hafifledi..gün içinde daha huzurluyum..midemdeki yemek sonrası oluşan acaiplikler ve çarpıntılar hafifledi hatta bazen hiç olmuyo..nooluyo lan..valla iyiyim yani..heheheheheee ne güsellll

bende de gereksiz bi iylik hali var..hayrolsun yani..bebek için çok strese giriyodum bi genişliş geldi..olur mutlaka ben elimden geleni yapayım moduna girdim..korkularım hafifledi..gün içinde daha huzurluyum..midemdeki yemek sonrası oluşan acaiplikler ve çarpıntılar hafifledi hatta bazen hiç olmuyo..nooluyo lan..valla iyiyim yani..heheheheheee ne güsellll
oh oh ne güzelll belki bu rahatlamayla inşallah bu ay meleğin gelir şehnazımm

Geri