canım sanırım yumurtlamanı internetten hesaplıcaksın ama fazla inanma sen ona adetin bittikten 10 gün sonra gün aşırı eşinle çalışın😀 çünkü herkesin 28 günde bir olmuyo eğer öleyse 14. gün yumurtlama günü oluyo. mesela 30 günde bir ise adet gününün 1. gününden itibaren saymaya başlıcaksın 16. gün yumurtlama günün oluyo yani kendini emin etmek için 10. ve 20. günler arası düzenli ilişkiye girilmeli bence diye biliyorum ben
Canım seninde dünya kadınlar günün kutlu olsun..bayanlar 8 MART KADINLAR GUNUNUZ KUTLU OLSUN BOL HAMISLI GUNLERRRRR
Teşekkür ederim uzman meleğim🙂 ben şubat 22 de regli oldum yani birinci gün o gün mart 4-6-7- çalışma oldu:/ çalışmalar 11ne kadar devam o zman dimi?
canım teşekkür ederim cevabın için. Bende öyle yapıyorum kendimi dinliyorum, stres yapmamaya çalışıyorum. Etrafımda da kimse beni strese felan soktuğu yok ailelerimizde hiç birşekilde dile getirmiyor ancak kendimiz artık inanılmaz hasretiz çocuğa. Eşim de beni her konuda destekliyor üzülmemem için elinden geleni yapıyor. Arkadaşların çocuklarını seviyoruz ve etrafımızdaki tüm dostların çocukları oldu bu yıl, biraz yıpratıyor tabi ama önemli olan bizim sağlığımız. Elbette çocukta önemli ama bizim mutluluğumuz sağlımız da önemli ve sınandığımızı düşünüyorum. Sabırlıydım daha da sabırlı oluyor bu durum sayesinde:-( Siz ne zamandan beri uğraşıyorsunuz? Benim eşim şimdi proxeed plus' a başladı. Bazıların spermleri daha az olduğu halde bu proxeed plus ile spermleri daha da yoğunlaştı ve şu an eşleri hamile. Kısmet tabi ama bir ufak öneridir bu.
Canım, benim eşim de yaklaşık bir haftadır kullanıyor ama sperm de artış göstermesi için yaklaşık 6 ay alınması gerekiyor ve bu çok pahalı bir ilaç. Bu ilacın şimdilik 15 günlüğünü aldık o da 115 TL felan tuttu. Eşim de inat etti bunu kullanacağım dedi. Artık her yolu deniyoruz. Bende bir de çok ufak bir miyom var ama her hangi bir etkisi yok şu an için küçük olduğu için. Sınanmak belki evet çok doğru olmayabilir ancak isnanın kendi teselli etmesi için kullanılan bir terim ama herşeyin bir zamanı vakti olduğu kesin. Depresyonda olduğumu da düşünmüyorum neticede mutlu bir insanım ama bu denemeler çok yorucu ve yıpratıcı tabi çalıştığımız için de aslında buna fazla kafa yorucak vakit de kalmıyor. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
Şekerim internetten ovulasyon testi al, çok rahatlıcaksın, ya da vücut ısını düzgün olmak kaydıyla ölç, o sana alarm verecektir. Daha net olur. Böyle de kaç günde bir adet oluyorsan ona göre hesaplama yapman lazım. Şimdi sen adetin 11. günü ilşikye başlamışsın, 18 ine kadar devam. Böylece 25 ile 32 hatta spermin ömrünün 72 saate kadar uzadığını düşünürsek daha genir bir alanı garantilemiş oldun. TAm günün netse ilişki sayısını 3 e düşürebilirisn de. Ayrıca çok nadir de olsa 20li günlerde yumurtlayan arkadaşlarımız var. Hatta adetten bir iki gün önce🙂 O yüzden dene sen ama yine de sanki takip etsen bir kez de olsa, daha doğru olur gibi geliyor bana. Ama annelerimiz de snein şu anda uyguladığın yolla hamile kalmışlar. HAyırlısı bakalım.11 ine kadar devam🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?