canim nekadar guzel bebeginin gelisimini takip ediyosun artik allah saglikli dunyaya getirmeyi nasip etsin insallah. insallah hersey yolunda gider. canim defter falan tutuyomusun bebeginle ilgili cok guzel bisey
Hayırlı akşamlar Hamileleri tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp eder inş.Gülerde bu site kendıme yakın olan belirtileri arıyorum okuyorum çünkü bende bebek istiyorum Hepiniz gibi gecen ay rahım filmi cekinmiştim hormon testleri hepside temiz çıktı çok şükür...
şuan adetime 11-12 gün kaldı bebek istediğim için piskolojıktır hissettiğim değişimler çünkü 8 aydır anladım kı belirtiler çok yanıltıyo bu ay rahım filmi beni biraz bebeğime kavuşturuyo tada zamanın az kaldığını hıss edıyor ve heycanlanıyorum...
alt karnımda gerilme akıntım herzamankıne rağmen bıraz fazla ve beyaz kasıklarımda ara ara hafif hafif iğne batmaları göğüs ucuma inceden sizi gelmesi ve son olarakta göbeğimin cevresinde cekilme gibi tuhaf bir hiss olması ....
tecrübeli arkadaşlar yorum yaparlarsa memnun olurum, Allahım hepimize versin inş.
Arkadaşlar merhaba; bende yeni üye oldum sizlerden yardım istiyorum
Ben en son 19 Aralıkta regl oldum, hesaplamalarım 31 aralık ila 6 ocak tarihleri arasında yumurtlama dönemim olduğunu gösteriyor.. 31 aralıkta, 1 ocakta ve 3 ocakta ilişkiye girdim.. dün eczaneden aldığım testi uyguladım ancak malesef negatif çıktı.. adetime bugün itibari ile 8 gün var.. testin sonucuna güvenebilir miyim sizce? hamile olduğumu düşünmüştüm, çok fazla akıntım var ve belim çok ağrıyor.. karnımın alt bölgesinde ise şişlik var ancak üşüttüm mü bilemiyorum 🙁( bebeğim olsun çook ama çok istiyorum.. şu an kan tahlili yaptırsam kesin sonuç alabilir miyim?
inşallah canm inş bu ay tutsun artık herkesinki güzel haberleri duyalım hamile arklardan ricam adet olmadan veya gün geçtikten sonraki belirtilri yazsınlar 🙂 vücudumuzu gerçi çok fazla dinliyoz ama napalım çoooook bebek istiyoz🙂)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?