Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

sağol cnm. çok değil ama eskiye göre çok.eşimde istemiyor kilolarımı menüsküs var dizlerimi mahvediyor kilo,egzersiz yap diyor o yüzden.kasığımda sızı var yakışıklım inşallah hamileyimdir dua edelim birbirimize olur mu?Allahım herkese annelik duygusunu nasip etsin.

menüsküs çok zor ya allah yardımcın olsun tabi o zaman kilo senin için daha yorucu olur kesinlikle haklısın
inşallah hamilesindir canım ya ne güzel olur 😀 herkes hamile kalsın, isteyen herkes tabi😀 ederim tabi ben zaten her namazımdan sonra dua ediyorum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde de bana diye inşallah bir gün duamızın karşılığı kollarımızda olacak😀

aramıza hoşgeldin canım ben de senin gibiyim bu ay yine klomene başladım sana da burada destek oluruz canım merak etme rahatlarsın.
hoşbuldum,iyi ki gelmişim valla...çok teşekkür ederim 🙂 bunları konuşurken beni anlayan insanlara çok ihtiyacım var.bu durumları bilmeyen herkes olur olur takma kafana diyip geçiştiriyolar.ama içimde kopan fırtınaları bir ben biliyorum 🙁 hepimiz birbirimize destek olalım ve inşallah rabbim dualarımızı duyucak...