U uğurlubebek Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.641 gördünüzz müü kıssslarrrr tatloşşş mevalanammmm kızzz bakındaa kaldırayımmm bidenelerimmmm
bitanesi Hamiş Melek 4 Mayıs 2012 #62.643 uğurlubebek' Alıntı: gördünüzz müü kıssslarrrr tatloşşş mevalanammmm kızzz bakındaa kaldırayımmm bidenelerimmmm Genişletmek için tıkla ... çok hoşsunuz canım allah nazardan saklasın
uğurlubebek' Alıntı: gördünüzz müü kıssslarrrr tatloşşş mevalanammmm kızzz bakındaa kaldırayımmm bidenelerimmmm Genişletmek için tıkla ... çok hoşsunuz canım allah nazardan saklasın
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.644 zehra gökce' Alıntı: çok hoşsunuz canım allah nazardan saklasın Genişletmek için tıkla ... sagolllll balımmm bende kırmızııı kartt yedimmm merakkk yapmaa kaderrr arkadaşıyızz seninleee rabbimmm hayırlısııınıı versinn takmaa bidenem üzülmekk faydaa etmiyoo herşeyy olacagınaa varıyoo o zaman diyozz kii bundannnn sonraaa rabbimmmm gönlümüzdekiniii hakkkımızdaa hayırlıı kıl aminnnnnn
zehra gökce' Alıntı: çok hoşsunuz canım allah nazardan saklasın Genişletmek için tıkla ... sagolllll balımmm bende kırmızııı kartt yedimmm merakkk yapmaa kaderrr arkadaşıyızz seninleee rabbimmm hayırlısııınıı versinn takmaa bidenem üzülmekk faydaa etmiyoo herşeyy olacagınaa varıyoo o zaman diyozz kii bundannnn sonraaa rabbimmmm gönlümüzdekiniii hakkkımızdaa hayırlıı kıl aminnnnnn
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.645 Mevlana' Alıntı: Ben gormedim bidaha koy hadi Genişletmek için tıkla ... mevlanammmm inşallahh bu sefre görmüşsündürr balımmm
Mevlana' Alıntı: Ben gormedim bidaha koy hadi Genişletmek için tıkla ... mevlanammmm inşallahh bu sefre görmüşsündürr balımmm
Mevlana Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.647 Zehracim uzulme guzelim insallah oteki aya hayirlisi olsun
bitanesi Hamiş Melek 4 Mayıs 2012 #62.648 uğurlubebek' Alıntı: sagolllll balımmm bende kırmızııı kartt yedimmm merakkk yapmaa kaderrr arkadaşıyızz seninleee rabbimmm hayırlısııınıı versinn takmaa bidenem üzülmekk faydaa etmiyoo herşeyy olacagınaa varıyoo o zaman diyozz kii bundannnn sonraaa rabbimmmm gönlümüzdekiniii hakkkımızdaa hayırlıı kıl aminnnnnn Genişletmek için tıkla ... nedense dünkü kadar üzülmedim. heralde cumanın hürmetine rabbim içime serinlik verdi
uğurlubebek' Alıntı: sagolllll balımmm bende kırmızııı kartt yedimmm merakkk yapmaa kaderrr arkadaşıyızz seninleee rabbimmm hayırlısııınıı versinn takmaa bidenem üzülmekk faydaa etmiyoo herşeyy olacagınaa varıyoo o zaman diyozz kii bundannnn sonraaa rabbimmmm gönlümüzdekiniii hakkkımızdaa hayırlıı kıl aminnnnnn Genişletmek için tıkla ... nedense dünkü kadar üzülmedim. heralde cumanın hürmetine rabbim içime serinlik verdi
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.649 a zehra gökce' Alıntı: nedense dünkü kadar üzülmedim. heralde cumanın hürmetine rabbim içime serinlik verdi Genişletmek için tıkla ... cnnmmm hayırlısııııı buymuşşş ben 9 ay çabaladımm olmadıı demek kii bundaa daa varmışş hayırr diyorumm en azından 1,5 sene yapmamayıı düşünüyomm cnmmmmm bişeler yerinee otursunnn bakalımm demi cnmm
a zehra gökce' Alıntı: nedense dünkü kadar üzülmedim. heralde cumanın hürmetine rabbim içime serinlik verdi Genişletmek için tıkla ... cnnmmm hayırlısııııı buymuşşş ben 9 ay çabaladımm olmadıı demek kii bundaa daa varmışş hayırr diyorumm en azından 1,5 sene yapmamayıı düşünüyomm cnmmmmm bişeler yerinee otursunnn bakalımm demi cnmm
bitanesi Hamiş Melek 4 Mayıs 2012 #62.650 uğurlubebek' Alıntı: a cnnmmm hayırlısııııı buymuşşş ben 9 ay çabaladımm olmadıı demek kii bundaa daa varmışş hayırr diyorumm en azından 1,5 sene yapmamayıı düşünüyomm cnmmmmm bişeler yerinee otursunnn bakalımm demi cnmm Genişletmek için tıkla ... artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
uğurlubebek' Alıntı: a cnnmmm hayırlısııııı buymuşşş ben 9 ay çabaladımm olmadıı demek kii bundaa daa varmışş hayırr diyorumm en azından 1,5 sene yapmamayıı düşünüyomm cnmmmmm bişeler yerinee otursunnn bakalımm demi cnmm Genişletmek için tıkla ... artık önümüzdeki maçlara bakıcaz