gördünüzz müü kıssslarrrr tatloşşş mevalanammmm kızzz bakındaa kaldırayımmm bidenelerimmmm
çok hoşsunuz canım allah nazardan saklasıngördünüzz müü kıssslarrrr tatloşşş mevalanammmm kızzz bakındaa kaldırayımmm bidenelerimmmm
sagolllll balımmm bende kırmızııı kartt yedimmm merakkk yapmaa kaderrr arkadaşıyızz seninleee rabbimmm hayırlısııınıı versinn takmaa bidenem üzülmekk faydaa etmiyoo herşeyy olacagınaa varıyoo o zaman diyozz kii bundannnn sonraaa rabbimmmm gönlümüzdekiniii hakkkımızdaa hayırlıı kıl aminnnnnnçok hoşsunuz canım allah nazardan saklasın
mevlanammmm inşallahh bu sefre görmüşsündürr balımmmBen gormedim bidaha koy hadi
nedense dünkü kadar üzülmedim. heralde cumanın hürmetine rabbim içime serinlik verdisagolllll balımmm bende kırmızııı kartt yedimmm merakkk yapmaa kaderrr arkadaşıyızz seninleee rabbimmm hayırlısııınıı versinn takmaa bidenem üzülmekk faydaa etmiyoo herşeyy olacagınaa varıyoo o zaman diyozz kii bundannnn sonraaa rabbimmmm gönlümüzdekiniii hakkkımızdaa hayırlıı kıl aminnnnnn
nedense dünkü kadar üzülmedim. heralde cumanın hürmetine rabbim içime serinlik verdi
artık önümüzdeki maçlara bakıcaza
cnnmmm hayırlısııııı buymuşşş ben 9 ay çabaladımm olmadıı demek kii bundaa daa varmışş hayırr diyorumm en azından 1,5
sene yapmamayıı düşünüyomm cnmmmmm bişeler yerinee otursunnn bakalımm demi cnmm