Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Slm kızlaar, eşim maça gitti ve beraberinde misafir getirecek, ayaklarım ağırdı yorgunluktan.
Sabahta 5 kişilik bir grup kahvaltıya gelecek, öğlene kermes var, poaça yetiştirmem lazım, sonra konser var.
Pazartesi akşamı yine misafirim var, yazarken bile yoruldum...

ooo allah yardımcın olsn canm işin çok bende bahar temizliğine başladım halıları werdim bendede bir sürü iş canm allah yardımcımız olsn 🙂

fener maçı kaybetti üzgünüz ailecek. kocacım yolda hala gelemedi. sağ sağlim gelir inş. bu arada röfle yaptırcaktım göya dayanamadım kocamı maça yolladktan sonra gittim koleston yoğun açıcı aldım. hemen yaptım altın sarısı oldu fön çektim hoş oldu. benim amacım platin. 2 hafta sonra falan tekrar açıcam o zamanda platin olur diye düşünüyorum. hadi bakalım

kızlar kusuruma bakmayın ama bişey sorcaktım bensiteye yeni katıldım ben martın 23 ünde adet oldu tekrar nisanın 13 ünde yine oldum az lekelenme oldu acaba üstüme göemüş olabilirmiyim şimdiden tişk

sllmm canlarımm hafta sonu iş olmadığı için giremedimm naptınız nasılsınız canlarımm benn çok yorgunumm kutlamalarr felann derkenn çok yoruldummm kayseri coştu cumartesii günüü bizde coştukkk canımmsınn cimbomummmmmm kocişlee sabahaa kkadarr kornalaraa basıpp coştukk bu aradaa hamişlerin ve anne olmak isteyenn herkesinn annelerr gününüü kutluyorummm tatlıcıklarımmm bide bu foliboll uyku yapar mıı sonn zamanlardaa kafasmı kaldıramıyomm ve eşimm sen güzelleşmeye başladınn diyee tenimm felan açılmayaa başladııı jhayırdırr inşallahh kocişşş yanımdann ayrılasıı gelmiyoo varr bunda bir işşş