sllmm canlarımm hafta sonu iş olmadığı için giremedimm naptınız nasılsınız canlarımm benn çok yorgunumm kutlamalarr felann derkenn çok yoruldummm kayseri coştu cumartesii günüü bizde coştukkk canımmsınn cimbomummmmmm kocişlee sabahaa kkadarr kornalaraa basıpp coştukkbu aradaa hamişlerin ve anne olmak isteyenn herkesinn annelerr gününüü kutluyorummm tatlıcıklarımmm bide bu foliboll uyku yapar mıı sonn zamanlardaa kafasmı kaldıramıyomm ve eşimm sen güzelleşmeye başladınn diyee tenimm felan açılmayaa başladııı jhayırdırr inşallahh kocişşş yanımdann ayrılasıı gelmiyoo varr bunda bir işşş
![]()
iiiyiz canm bende cimbomlu olarak tebrik ediyorum cimbomu bizde ewde coştuk
ben onu bilmiyom ama süpermiş ii ii aranız düzelmiş çok sewindim hep böle olur inş senden başkasını gözü görmez bizimde anneler günümüz kutlu olsn anne adayı olarak
bugün dr gitcez bizde kocişle inş bişey yoktur dün bende temizlik yaptım kocişle saolsn yardım etti
bu aradaa hamişlerin ve anne olmak isteyenn herkesinn annelerr gününüü kutluyorummm tatlıcıklarımmm bide bu foliboll uyku yapar mıı sonn zamanlardaa kafasmı kaldıramıyomm ve eşimm sen güzelleşmeye başladınn diyee tenimm felan açılmayaa başladııı jhayırdırr inşallahh kocişşş yanımdann ayrılasıı gelmiyoo varr bunda bir işşş