Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu arada yegenimm ne yapıoo nasıl bakemm teyzesii sevsinnn yaaa annelerr gününn ayrıcaa kutluu olsunn bidenemmmmm

ilk defa dün öğürdüm canım mafoldu midem dün.ama sonra geçti.hamiş olduğumu valla dün anlayabildim.hani diyodum ya hissetmiyorum hamiş olduğumu diye.dün anladım şükür 😀 iyi valla napsın kuşum büyümeye çalışıyo.bu hafta sonu dr a gidicem yine işte bakalım

hadii bakalımm kendinee dikkat ett kuşumm severimm benn onuu durr annesii daha sana neler yapacakkk nelerr bunlarr seniin iyi günlerinn

ayy cnmm yaa ölee düşünmee herşeydenn öncee seninn canındann bir parça dogacakk arkadaş olcakk sana ne biliyimm iştee hayat seninn için yeniden dogacakk inşallah cnmmm

yok canım orası öylede zorluğuda bi başka güzel olur.sağlıklı hayırlı evlat olsunda başka bişi istemem.geri kalan bütün zorluklarına razıyım onun.yeterki çabucak gelsin yaa.daha yeni bitti 2 ay offff 😀 10.haftaya girdim bugün pofff

offf pofff yok bidenem zaman geçerr merak etmee sıkmaa sen canını rabbiim sağ salimm eli ayagı düzgünn aklı fikri yerindee olarakk kucagına almayı nasip etsinn tatloşummm

offf pofff yok bidenem zaman geçerr merak etmee sıkmaa sen canını rabbiim sağ salimm eli ayagı düzgünn aklı fikri yerindee olarakk kucagına almayı nasip etsinn tatloşummm

geçer tabi yaa ama insan sabırsızlanıyo işte ne bileyim cinsiyeti nedir falan diye 🙂 rabbim sizlere nasip etsin aratmasın canım.en kısa zamanda meleğinizi göndersin inşallahhhhhhh tatloşum benim

geçer tabi yaa ama insan sabırsızlanıyo işte ne bileyim cinsiyeti nedir falan diye 🙂 rabbim sizlere nasip etsin aratmasın canım.en kısa zamanda meleğinizi göndersin inşallahhhhhhh tatloşum benim
dünn yegenim daha 1,5 yaşındaa eşimee pis piss deyipp durduu bidee gittii sankiii öğütlemişş gibii üstünee bir bardakk su döktüüü harekett felann çekiyoo görsenn şokk oldumm yaa