G gul49 Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2012 #63.422 gonca 16' Alıntı: hayırlısı canım inş en kısa zamanda gelir bebişin 🙂 sabır isteyen bi iş bazen..bazende hemen geliyo işte.kısmet ne zamansa o zaman napalım Genişletmek için tıkla ... inş bu ay bi terslik olmazsa daha düzenli denicez
gonca 16' Alıntı: hayırlısı canım inş en kısa zamanda gelir bebişin 🙂 sabır isteyen bi iş bazen..bazende hemen geliyo işte.kısmet ne zamansa o zaman napalım Genişletmek için tıkla ... inş bu ay bi terslik olmazsa daha düzenli denicez
gonca 16 Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2012 #63.423 esmerli200' Alıntı: goncacım şırnakta olan benim 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... ha demekki karıştı bak 😀 şimdi anlaşıldı yinede doğru okumuşum.kız sen orda ne yapıyosun iş gereği sanırım demi
esmerli200' Alıntı: goncacım şırnakta olan benim 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... ha demekki karıştı bak 😀 şimdi anlaşıldı yinede doğru okumuşum.kız sen orda ne yapıyosun iş gereği sanırım demi
gonca 16 Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2012 #63.424 gul49' Alıntı: inş bu ay bi terslik olmazsa daha düzenli denicez Genişletmek için tıkla ... yumurtlama günlerini iyice takip et canım.daha temkinli olursun.kafanda karışmaz.ben öyle yaptım ve hamiş kaldım 🙂
gul49' Alıntı: inş bu ay bi terslik olmazsa daha düzenli denicez Genişletmek için tıkla ... yumurtlama günlerini iyice takip et canım.daha temkinli olursun.kafanda karışmaz.ben öyle yaptım ve hamiş kaldım 🙂
G gul49 Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2012 #63.425 gonca 16' Alıntı: yumurtlama günlerini iyice takip et canım.daha temkinli olursun.kafanda karışmaz.ben öyle yaptım ve hamiş kaldım 🙂 Genişletmek için tıkla ... 7 mayıs adetimin 1. günü......12 14 16.günler dikkatli olmam lazım sanırım öle değil mi?
gonca 16' Alıntı: yumurtlama günlerini iyice takip et canım.daha temkinli olursun.kafanda karışmaz.ben öyle yaptım ve hamiş kaldım 🙂 Genişletmek için tıkla ... 7 mayıs adetimin 1. günü......12 14 16.günler dikkatli olmam lazım sanırım öle değil mi?
gonca 16 Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2012 #63.426 gul49' Alıntı: 7 mayıs adetimin 1. günü......12 14 16.günler dikkatli olmam lazım sanırım öle değil mi?[/QUOTE kaç günde bir adet oluyosun canım ve adelerin düzenlimidir Genişletmek için tıkla ...
gul49' Alıntı: 7 mayıs adetimin 1. günü......12 14 16.günler dikkatli olmam lazım sanırım öle değil mi?[/QUOTE kaç günde bir adet oluyosun canım ve adelerin düzenlimidir Genişletmek için tıkla ...
G gul49 Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2012 #63.427 gonca 16' Alıntı: gul49' Alıntı: 7 mayıs adetimin 1. günü......12 14 16.günler dikkatli olmam lazım sanırım öle değil mi?[/QUOTE kaç günde bir adet oluyosun canım ve adelerin düzenlimidir Genişletmek için tıkla ... çoğunlukla 28 il 30 arası değişiyor Genişletmek için tıkla ...
gonca 16' Alıntı: gul49' Alıntı: 7 mayıs adetimin 1. günü......12 14 16.günler dikkatli olmam lazım sanırım öle değil mi?[/QUOTE kaç günde bir adet oluyosun canım ve adelerin düzenlimidir Genişletmek için tıkla ... çoğunlukla 28 il 30 arası değişiyor Genişletmek için tıkla ...
E esmerli200 Yeni Üye Üye 15 Mayıs 2012 #63.428 gonca 16' Alıntı: ha demekki karıştı bak 😀 şimdi anlaşıldı yinede doğru okumuşum.kız sen orda ne yapıyosun iş gereği sanırım demi Genişletmek için tıkla ... evet iş gereği.eşim polis o yüzden burdayız..
gonca 16' Alıntı: ha demekki karıştı bak 😀 şimdi anlaşıldı yinede doğru okumuşum.kız sen orda ne yapıyosun iş gereği sanırım demi Genişletmek için tıkla ... evet iş gereği.eşim polis o yüzden burdayız..
gonca 16 Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2012 #63.429 esmerli200' Alıntı: evet iş gereği.eşim polis o yüzden burdayız.. Genişletmek için tıkla ... aaaa kız benim eşimde polis şansa bak 😀
esmerli200' Alıntı: evet iş gereği.eşim polis o yüzden burdayız.. Genişletmek için tıkla ... aaaa kız benim eşimde polis şansa bak 😀
gonca 16 Daimi Üye Üye 15 Mayıs 2012 #63.430 gul49' Alıntı: gonca 16' Alıntı: çoğunlukla 28 il 30 arası değişiyor Genişletmek için tıkla ... tamam canım o zaman sen hergün 1 kere ilişkide ol yumurtlama günlerinde.araya 1 gün koymana gerek yok.hergün bi kere yapsanız yeterli 🙂 inş olur canım ya valla Genişletmek için tıkla ...
gul49' Alıntı: gonca 16' Alıntı: çoğunlukla 28 il 30 arası değişiyor Genişletmek için tıkla ... tamam canım o zaman sen hergün 1 kere ilişkide ol yumurtlama günlerinde.araya 1 gün koymana gerek yok.hergün bi kere yapsanız yeterli 🙂 inş olur canım ya valla Genişletmek için tıkla ...