Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlısı canım inşallah.sende önümüzdeki ay hamile kalırsın.doğum kontrol hapından sonra hemen hamile kalanları da duydum ben.inşallah sende onlardan biri olursun.bakalım bende bu ay hamilelik haberi çıkacak mı çok merak ediyorum...

inşallah canım inşallah hamişsindir...birileri ayağını sürüsün artık yahu 🙂 hadi bakalım senden umutluyum ben bize güzel heberler ver de içimiz açılsın artık 🙂

inşallah canım inşallah hamişsindir...birileri ayağını sürüsün artık yahu 🙂 hadi bakalım senden umutluyum ben bize güzel heberler ver de içimiz açılsın artık 🙂

inşallah canım.bende bi tuhafım zaten.psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bu sefer tutmuş gibi me geliyor.tabi en iyisini ALLAH bilir.2 gündür hafif kan geliyor.ama ara sıra geliyor.birde sık sık tuvalete çıkıyorum.kendimi yorgun hissediyorum.offf inşallah hamileliktir yaa.yoksa yine psikolojik mi.vücudum bana yine oyun mu oynuyor bilemiyorum....

inşallah canım.bende bi tuhafım zaten.psikolojik mi bilmiyorum ama sanki bu sefer tutmuş gibi me geliyor.tabi en iyisini ALLAH bilir.2 gündür hafif kan geliyor.ama ara sıra geliyor.birde sık sık tuvalete çıkıyorum.kendimi yorgun hissediyorum.offf inşallah hamileliktir yaa.yoksa yine psikolojik mi.vücudum bana yine oyun mu oynuyor bilemiyorum....

inşallah piskolojik değildir canım ama sen yine de öyle olma ihtimaline karşı çok umutlanma tatlım 😉 sonuçta rabbim ne zaman nasip ederse dimi...ama inşallah nasip etmiştir de şuan bebişin tutunmaya çalışıyordun 😉

kızlar bir süredir sol kasığımda ağrı var...adetdöneminden önce başladı .adetle birlikte azaldı adet biter bitmez tekrar başladı neolabilir ...lütfen cevap bende bebek istiyorum korunmayı braktım geçen ay..

canı mesajını okodum da şimdi bende hamiş kaldığım ay sol kasığımda batma başlamıştı adetime 12 gün kala falan hayırdır inşallah.inş hamişsindir.çünkü kolay kolay sol kasıkta batma olmuyor

Geri