Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

7+3 olduk teyzesi allah isteyen herkese nasip etsin canım inşallah bizlerede kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin
inşallahh cnmmm inşalllahh ne biliyimm benimm bu aralarr bebişş duygularıı yinee kabardı ama içimdee bir rahatlıkk var yaa yanii bebiş meselesii düşünceden öteye gitmiyoo sorunn yapmıyomm eskisi gibii şükürr bu arada cnmmmmm cumartesiii eşimiii muayene olmaya iknaa etttimm duaa edinnn yaaaaa inşalllahh en kısaa zaman daa şu varıkosellden kurtulurrr 🙁

- - - Updated - - -

benimm adett 29 haziranmışş kızlarr ölee hesaplamıştıı ama benim umudumm yokk ameliyat olmadann ben hamişş olamam 🙁

yemek yedikten sonra bulantılarım oluyor uykusuzluk basladı göğüslerim çok feci acıyor karnımda batmalar oluyor doktor pozitif dedi hamıle olmayan birinde bu değer çıkarmı yani olmama ihtimalim varmı onu merak ediyorum yarın ıdrar testı yapacam

hamileliklerin 100/50 si adet gecikmesinden bir hafta içinde baslayıp kanda kayboluyomus diye okumustum ama senin belirtilerin de var inşallah hamilesindir. hamile olmayan birinde bu değer kesinlikle çıkmaz canım. tedavi falan görmüşmüydün canım?