inşallahh cnmmm inşalllahh ne biliyimm benimm bu aralarr bebişş duygularıı yinee kabardı ama içimdee bir rahatlıkk var yaa yanii bebiş meselesii düşünceden öteye gitmiyoo sorunn yapmıyomm eskisi gibii şükürr bu arada cnmmmmm cumartesiii eşimiii muayene olmaya iknaa etttimm duaa edinnn yaaaaa inşalllahh en kısaa zaman daa şu varıkosellden kurtulurrr 🙁7+3 olduk teyzesi allah isteyen herkese nasip etsin canım inşallah bizlerede kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin
- - - Updated - - -
benimm adett 29 haziranmışş kızlarr ölee hesaplamıştıı ama benim umudumm yokk ameliyat olmadann ben hamişş olamam 🙁canım tansiyonun düşüyorsa nabzım ondan yükseliyor olabilir sızı ve tuz kaybı çok yaşıyor olabilirsin dikkatli ol canım eğer çok kabızlık sorunu yaşamıyorsan günde bir tane maden suyu için ve ya kabızlık yaşıyorsan hafif tuzlu ayran iç
ama inşallah bebiştendir canım
aynen ya güya ders çalışacaktım gelmicektim her gün giriyorum meraktan var mı bebiş diye inşallah en kısa zamnda hepinizden güzel haberler alıcaz canım senin adetine ne kadar vardı???
umudunu hiç kaybetme..