crema hayırlı olsun inşallah bak gördünmü insan en beklemediği anda ne güzel hediyeler alıyor inşallah bebişşin sana tutunur canım en kısa zamanda bir doktora git tatlım ya bizi de merakta bırakma. gel hamileyim de senle :kutlama1:yapalım inşallah. canım hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Kizlar teldn griyorum o yuzdn cok okuyamiorum yazdklarnizi k.bakmayn. Guzel dileklerniz icin saolun insh ayagm ugurlu gelir🙂birazdn kandan baktrmaya gtcem sabah da silik ciktu cunku.daha esime bile solemedm hatta adet oldm dedm😀 hayirliisyla guzel haberler verirm insh.
özlemcim içeri boşalma zararlı değil ama düşük tehdidi kanamsı falan varsa ilişkie girmek düşük ihtimalini artırır erken doğum riski varsa vajendeki uyarılma suni sancı etkisi yaptığından doğumu hızlandırır. zaten doktor ilk gittiğinde gerek görürse yasaklar ilişkiyi. ama içeri boşalma ya da boşalmama bebeği etkilemez çünkü o çok güvenli bir yerde ona öyle kolay kolay ulaşamazsın yani bir çok koruyucu mekanizma var....
Kizlar teldn griyorum o yuzdn cok okuyamiorum yazdklarnizi k.bakmayn. Guzel dileklerniz icin saolun insh ayagm ugurlu gelir🙂birazdn kandan baktrmaya gtcem sabah da silik ciktu cunku.daha esime bile solemedm hatta adet oldm dedm😀 hayirliisyla guzel haberler verirm insh.
hadi hayırlı haberler ver hepimize inşallah bak bide sökülemiyorum diye kızıyordun gördünmü allah hakkında hayırlı sağlıklı bir bebiş vermiştir inşallah😀
daha yeni geldim canım.. tedaviye başladık.. ilk iğnemi yaptı doktor.. çok yoruldum sabahtan beri hastanedeyim.. doktorumun tayini çıkmiş.. doktorum değişecek.. aşılama için antalyaya gitmeyi düşünüyorum.. bakalım inşallah bu sefer olur..sen ne yaptın canım.. kanaman arttımı
Slm kızlar, bu defada benim dualarınıza ihtiyacım var, 1 haftadır sancılarım var, bugün doktora gidicem dua edin olurmu sorun çıkmasın? Doktor daha tedirgin etti beni...
Slm kızlar, bu defada benim dualarınıza ihtiyacım var, 1 haftadır sancılarım var, bugün doktora gidicem dua edin olurmu sorun çıkmasın? Doktor daha tedirgin etti beni...