mrb kızlar heyecan dorukta ne güzel
inşallah güzel sonuçlar duyarız
crema hadi hayırlısı inşallah
inşallah güzel sonuçlar duyarız
crema hadi hayırlısı inşallah
kızlarrrrrrrr gebelikte içeri boşalmanın zararları var mıdırrrr
Kizlar teldn griyorum o yuzdn cok okuyamiorum yazdklarnizi k.bakmayn. Guzel dileklerniz icin saolun insh ayagm ugurlu gelir🙂birazdn kandan baktrmaya gtcem sabah da silik ciktu cunku.daha esime bile solemedm hatta adet oldm dedm😀 hayirliisyla guzel haberler verirm insh.
daha yeni geldim canım.. tedaviye başladık.. ilk iğnemi yaptı doktor.. çok yoruldum sabahtan beri hastanedeyim.. doktorumun tayini çıkmiş.. doktorum değişecek.. aşılama için antalyaya gitmeyi düşünüyorum.. bakalım inşallah bu sefer olur..sen ne yaptın canım.. kanaman arttımı
inşallah canım.. Allahtan hayırlısı.. inşallah artık hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelir bebeğim..canım ya inşallah hakkında hayırlısı olsun rabbim hayırlı sağlıklı bir evlatla kucağını doldurdursun bu aşılamayı sebebi etsin bebeşinin inşallah...
inşallah hiçbir sorun çıkmaz canım.. içini ferah tut.. dualarımız seninle...Allah yardımcın olsun..Slm kızlar, bu defada benim dualarınıza ihtiyacım var, 1 haftadır sancılarım var, bugün doktora gidicem dua edin olurmu sorun çıkmasın? Doktor daha tedirgin etti beni...
canım inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın bebeğini bir sorun çıkmazSlm kızlar, bu defada benim dualarınıza ihtiyacım var, 1 haftadır sancılarım var, bugün doktora gidicem dua edin olurmu sorun çıkmasın? Doktor daha tedirgin etti beni...