Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canımmm çok sevindim.eğer hamiş değilsen durduk yere niye silik çizgi çıksınki.ayyy haber ver bize tahlil yaptır ne olur 🙂

zehra uzun zamandır benimde öyle ne demek oldugunu çok iyi biliyorum ....bende her ay bir belirtiyle hamileyim kesin diyorum birde bakyrm regl olmuşum bu ay rahat bıraktım hiç bir belirti yok demek ki ben kendimi çok kaptırmışım bu ay hiçbirşey hissetmediğim için ...sağlık olsun hayrlısı

Kizlar kan testi negatif cikti ama bhg 2.deger aralgi 4 yazio kagtta.supheli degl mi dedm yok dedi benim normalde hep 0,1 cikiodu.snra soledm bole bole idrarda 5 kez yaptim cikti die snra ayni kani yne incelediler yok dedi.bide orda da idrar da yapti adam bizim evde yaptiklarmz gibi 2 dk bekledi yok dedi atti.ben anlamadm bu isi.ptesi olma"am baska yerde yaptrcam

Kizlar kan testi negatif cikti ama bhg 2.deger aralgi 4 yazio kagtta.supheli degl mi dedm yok dedi benim normalde hep 0,1 cikiodu.snra soledm bole bole idrarda 5 kez yaptim cikti die snra ayni kani yne incelediler yok dedi.bide orda da idrar da yapti adam bizim evde yaptiklarmz gibi 2 dk bekledi yok dedi atti.ben anlamadm bu isi.ptesi olma"am baska yerde yaptrcam

ben hamile değilim kızlar bu ay iğnesiz geçircez bakalım. crema bence biraz bekle ve tekrar kan tahlili yaptır. yakışıklımda 1 gün geçince 1.20 çıkmıştıyanlış hatırlamıyorsam. 2 gün sonra tekrarla canım.

bencede aklında soru işareti kalmasın sonra tekrar test yaptır..umarım pozitiftir

aynen katılıyorum her işte bir hayır vardır arkadaşlar dua edelim....
bu arada regl günleri diğer sayfalarda kaldı güncellesk kim ne durumda bi baksakkkk==)