Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar bugün 34 gün oldu hala adet olmadım sadece eşim hasta oldugunda kasım-ocak arası bu kadar gecikmişti.o kadar cok akıntım var ki hep oldum die tuvalete gidiorum.ya napıcamı şaşırdım bu nasıl iş anlamadım.bide annemin yanındayım dr.uma da gidemiyorum🙁

Benimde hiç sebep yokken 5 gün gecikmişti, kan negatif olduğu halde, sanırım stres kaynaklı bu durum...

canım inş mucize olurda hamişsindir.çok seviniriz valla.dur bakalım.yine yaptır hafta başı tahlil.inş sonuç süper çıkar

kızlar dün doktora gittim.benim velet gene cinsiyeti göstermedi yaaa.kıçının üstüne yatmış,bacakları kapamış,keyfi yerinde 🙂 dr dedi ne ilginç çocuk yaa.dedim anasına çekmiş 😀 kemik yapısı sanki erkek ama 18.haftada gel yine dedi.16.haftam bitiyo yarın çok şükür.rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın inş.

sağlıklı hayırlı olsunda bana senin bebşin erkek gibi geliyo canım. crema takma kafana dicem olmuyo kendimden biliyorum çoksabırlısın ben dayanamaz eşime söylerdim. elinde test varsa yapsana bugün eğer çizgiler koyulaşıyosa bebiş vardır. bide testin resmini koysan iyi olurdu

sağlıklı hayırlı evlat olur inş.canım üzülme demek kolay biliyorum ama ne yapıcan.zamanını beklemek sabır işi ama elbet olucak rabbiin izniyle.ne olur üzülme yıpratma kendini tamam mı.sabır gülüm sabır

kızlar yumurtlama dönemini atlattık artık memeleketime gidebilirim yarın Ankara yolcusuyum bu ay herşeyi denedim taktir Allahın inşallah Ankaradan geldiğimde güzel haberi alırım bu ay nedense çok umutluyum